Lifestyle

Te látod a 120-as számot a képen? Ha igen, röntgenszemed van

Figyelsz a részletekre? Játssz velünk és keresd meg a furcsaságokat a képeken. Ha rájössz a megoldásokra, igazi röntgenszemed van.

Az ördög a részletekben rejlik

Örök igazság, hogy nincs két egyforma ember, ahogyan az érzékelési funkcióink is másképpen működnek. Különbözőképpen észleljük a világ dolgait, legyen szó ízekről, illatokról, hangokról vagy vizuális élményekről.

Érdekes lehet olykor összehasonlítani, hogy két különböző ember mit lát meg egy adott képen. Mit látnak meg mondjuk egy nonfiguratív ábrán? Vajon mindkettejüknek feltűnnek ugyanazok az apró részletek?

Ha a délután folyamán akad egy kis szabadidőd, fogd karon kolllégádat, barátodat vagy családtagodat és teszteljétek, hogy mennyire vagytok fogékonyak a részletekre.

Kíváncsi vagy, te hogyan teljesítesz? Kattints galériánkra.

Az ábrán valahol elrejtettünk egy 120-as számot. Vajon mennyi idő alatt találod meg?
Kattints a további képekért!

Forrás: brightside.me
Lead fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!