Ez voltál előző életedben - a születési dátumod árulkodik

Érdekes információkat tudhatsz meg önmagadról.

Július 14-28., Szeptember 23-27., Október 3-17.

Előző életedben tanító voltál, és hatalmas szívvel, tengernyi türelemmel áldott meg a sors. Emellett intelligenciádról és sármodról is sokat beszéltek. Igazi vezetőként és tanárként, szinte már messiásként tekintettek rád az emberek. Ahova te mentél, oda ők is követtek.

Mostani életedben is szereted emberekkel körülvenni magad, szeretsz segíteni a rászorulóknak. Érdekes, hogy mindezek ellenére nem vagy túl szociális típus, azt viszont pontosan tudod, mit akarsz és hogyan érheted el. A szerelemben inkább logikusan, mintsem az érzelmeidtől vezérelve viselkedsz.

Január 22-31., Szeptember 8-22.

Utazó művész voltál előző életedben, a tehetségedet pedig arra használtad, hogy az embereket szórakoztasd. Nagyon sok rajongód volt, sokszor kerültél a figyelem középpontjába.

A jelenlegi személyiséged egyik mozgatórugója az érzékenység. Nehezen fejezed ki, mi van benned, hajlamos vagy egy emberhez és egyfajta környezethez ragaszkodni. Nem találkozhatsz olyan problémával, amit az éles elméd segítségével ne tudnál megoldani.

Július 29-től Augusztus 11-ig, Október 30-tól November 10-ig

A születési dátumod alapján az igazság védelmezőjeként munkálkodtál a múltban. Ennek megfelelően hidegvérű, gyors döntéseket hozó emberként ismertek, aki mindig okosan választotta meg céljait. Jó kommunikációs-és íráskészséged volt.

Most nagyon őszinte és egyenes vagy, aki az erőszak minden formáját elutasítja. Rendszeresen részt veszel különféle jótékonysági eseményeken, egyik életcélod, hogy segíts a szükséget szenvedőknek.

Január 8-21., Február 1-11.

Korábban egy kedves bandita lehettél, aki szegény családban született, de hamar rájött, hogy a világ csak a gazdagokat öleli a keblére. A mottód a következő volt: „Vedd el a gazdagtól és add a szegénynek.”

Ma is idealista vagy, de azért jobban vigyázol, hogy ne hágd át a határokat. Először gondolkozol, aztán cselekszel. Csak olyanokat avatsz a bizalmadba, akik már bizonyítottak, és akik tényleg megérdemlik. A párkapcsolatokban te vagy a ragaszkodó fél.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotó: 123rf

Oldalak