Lifestyle

Lehet, hogy rosszul csináltad eddig? Így állj mérlegre, hogy a valódi súlyodat mutassa

Szeretnéd pontosan megállapítani, hány kiló vagy valójában? Ha betartasz néhány egyszerű szabályt, megbízhatsz a mérlegben, ugyanis a valódi súlyodat fogja mutatni.

Így biztosan tudni fogod, merre mozdul a testsúlyod

Ha rendszeresen méred magad, biztosan neked is feltűnt már, hogy a testsúlyod óráról órára változik, a mérleg pedig egyes napszakokban teljesen más értékeket mutat. Ettől azonban nem kell megijedni, hiszen köztudott tény, hogy a súlyunkat rengeteg minden befolyásolja, és ha több energiát viszünk be, mint amennyit felhasználunk, akkor nehezebbek leszünk, tehát az energiabevitel (étkezés) és az energiafelhasználás (kalóriaégetés) egyensúlya az egyik oka, ami miatt a súlyunk ingadozik. Ha mindig pontos eredményt szeretnél kapni, az sem mindegy, hogyan állsz a mérlegre: galériánkban eláruljuk, mik a követendő alapszabályok!

Az első és legfontosabb szempont az időzítés: lehetőleg minden nap ugyanakkor, ugyanolyan körülmények között állj a mérlegre, napközben pedig kerüld a véletlenszerű mérlegelést. De melyik időpont erre a legalkalmasabb?
Kattints a további képekért!

Egy elképesztően egyszerű trükköt mutatunk, amihez se különleges edzés, se embertelen étrend nem szükséges, sőt, pénzbe sem kerül. Hihetetlennek hangzik? Akkor olvass tovább!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Nosalty

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.
Lifestyle
Ennyire hatékony és sokoldalú ital nem igen van, szóval érdemes már most raktároznod belőlük, hogy mindig kéznél legyenek!
Lifestyle
Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!