Lifestyle

Nyugodtan rágcsálta a szupermarketben vásárolt szendvicsét a nő, mikor kis híján megállt a szíve attól, amire ráharapott

Ilyen feltétre bizony nem igazán számított a brit nő, amikor megvásárolta a Wallasey-ben lévő egyik Tescóban a harapnivalóját ebédre.

Idegen tárgyak

Az áruházakban kapható előre csomagolt késztermékek bizony számos alkalommal okoztak már kellemetlen meglepetést az embereknek: volt, aki egy különös bemélyedést talált a dobozos jégkrémben, de olyan is előfordult már, hogy a csirkefalatkában egy koronavírus elleni szájmaszk rejtőzött, amitől egy 32 éves édesanya gyermeke majdnem megfulladt. Nem új keletű dolog tehát, hogy az ételekbe olykor belekerülnek oda nem való, idegen anyagok, tárgyak, esetleg gusztustalan élőlények, ezt az „élményt” pedig nemrégiben egy brit nő, Maria Brand is megtapasztalhatta, aki a helyi Tescóban vásárolt magának egy kész szendvicset ebédre. Amikor azonban beleharapott, valami keményet érzett a szájában, és miután közelebbről is megvizsgálta a „betolakodót”, egészen elképedt és panaszt is tett a neten.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.