Lifestyle

Majdnem kiugrott a nő szíve a helyéről, amikor meglátta, milyen üzenetet hagyott a kocsija szélvédőjén a szomszédja

Pedig a várandós nő úgy érezte, nem követett el semmiféle kihágást azzal, hogy a kocsijával leparkolt a saját otthona előtt. Az egyik paprikás hangulatú szomszéd viszont másképp gondolta.

Különös cetlit talált a kocsija szélvédőjén

Ha az ember zsúfolt környéken lakik, olykor roppant nehéz olyan üres parkolóhelyre lelnie, mely nem esik túl messzire az otthonától. Ezt a faramuci helyzetet nap mint nap megtapasztalta az a várandós kanadai nő is, aki nemrégiben felháborító üzenetet talált a kocsija szélvédőjén, miután leparkolt egy üres helyre a saját (!) otthona előtt. A Mirror hasábjain napvilágot látott történet még az internetezőket is kihozta a béketűrésükből. Lapozz tovább, máris mutatjuk a sztori hihetetlen részleteit!

A nőt valósággal lesokkolta a trágár kifejezésekkel megspékelt, kifejezetten indulatos hangvételű üzenet.
Kattints a további képekért!

A menyasszony a vőféllyel lépett félre az esküvő előtt. A vérig sértett vőlegény fondorlatos bosszút forralt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...