Tényleg működik a popcorn diéta - döbbenetes eredmények

A legtöbb ember számára a pattogatott kukorica egy "mozis rágcsálnivaló". A filmezés valljuk be, hogy elképzelhetetlen nélküle, azonban most az is kiderült, hogy a diétádra remek hatással lehet. Eláruljuk, hogy miért.

Ez a fogyás titka?

Előfordul, hogy a fogyókúra alatt a barátok, vagy éppen egy pasi elhív mozizni. Óriási bűntudattal szemezgetsz a popcornból, hiszen azt mondják, hogy magas a kalória-, zsír- és a szénhidráttartalma is ennek a nassolnivalónak. Így természetesen az is érthető, hogy utána napokig vezekelsz a kondiban, hogy még véletlenül se rakódjon le a mozis csalás.
Nos, van egy jó hírünk, ugyanis ehetsz a sós finomságból. A popcorn-diéta lényege, hogy csökkentsük a bevitt kalóriát azzal, hogy egy étkezést popcornnal helyettesítünk.

popcorn, diéta, egészséges életmód, fogyókúra, étrend, kukorica, popcorn-diéta

Ami azonban fontos, hogy nem a vajban, zsírban, vagy éppen olajban pattogatott verzió a nyerő, hanem a "levegőn pattogtatott". A popcorn-diéta kitalálója szerint bármelyik étkezést kiválthatod vele, legyen szó reggeliről, ebédről, vagy vacsoráról. Vaj és só hozzáadása helyett speciális fűszereket javasolnak, ilyen szuperétel lehet például a gomba, vagy a gránátalma. A diétás módszer szerint csupán napi három étkezésre van szükségünk, és bár az egyik lehet popcorn menü, a többinek zöldségekben, sovány fehérjékben és gyümölcsökben gazdag ételeknek kell lennie.

popcorn, diéta, egészséges életmód, fogyókúra, étrend, kukorica, popcorn-diéta

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2