Lifestyle

Két hét múlva halászta ki a vízből a mobilját a srác: lélegzetelállító videó volt rajta

David Attenborough sírna a receptért: a srác véletlenül ejtette a tengerbe a mobilját, miközben épp videót forgatott.

Sors

Egy 22 kilométer hosszú fjordnál akart videókat készíteni a 22 éves litván srác, de a mobilja kicsúszott a kezéből és a vízbe esett. Ralfs Zorgis természetesen kétségbeesetten próbált meg a készülék után nyúlni, de hiába. Egy dolgot nem tudott viszont a TWN.hu híre szerint: az iPhone 11 kamerája továbbra is forgatott, így a felvétel nem állt le. Amikor két héttel később megtalálta, egy lélegzetelállító, kétórás felvétel került a birtokába. "A videón látható, hogy a mobiltelefon a vízbe esett (...) Pár perc múlva néhány nagyon furcsa rákot és medúzát filmezett le" - mondta a srác. De ez nem minden.


Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Lifestyle
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!