Lifestyle

Rendkívüli hétvégét hoz ma a telihold ennek a 3 csillagjegynek: hihetetlen, mi vár rájuk

Ismét teliholdat köszönthetünk, és ezt most Vihar Holdnak is nevezik, ami különös hétvégét hoz néhány csillagjegynek.

Hold

Mini hold lesz a szombaton beköszöntő telihold a TWN.hu cikke szerint. Az égitest ugyanis most egy a Földtől távoli pályán kering. "A februári teliholdat Vihar Holdként is emlegetik, most lehetőséget kínál majd arra, hogy nekilássunk azoknak a dolgoknak, amelyeket már egy ideje halogatunk" - írja beszámolójában a lap. Hozzáteszik: most nagyon jók az energiák majd ahhoz, hogy terveinken elvégezzük a végső simításokat. Pénzügyek, munka, párkapcsolat, jövő - most mindent bátran elővehetünk majd. A Vihar Hold ugyanakkor olyan energiákat hoz majd, aminek köszönhetően búcsút inthetünk a fáradtságnak. Lesznek, akiknek más miatt is különleges lesz a hétvége - hogy kiknek és miért, az galériánkból kiderül.

Bika - A Szűzben álló telihold a Bikák számára csúcsteljesítményt hoz majd. A szeszélyesség és a halogatás a múlté, most nekilátsz és megvalósítod, amit már régóta tervezel. Figyelmen kívül hagyod azokat az embereket is, akik le akarnak lassítani az utadon. Tudod, hogy mit akarsz, és most másokat is könnyedén meggyőzöl a kreatív ötleteidről.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...