Lifestyle

Sokkolta az állatvédőket, amit a lakókocsiban találtak - Fotók

Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.

Bejelentés

A Brandywine Valley SPCA nevű szervezet állatmentőit nemrég egy elhagyatottnak tűnő lakókocsihoz riasztották: a bejelentő szerint legalább 50 magatehetetlen állat volt bezárva a járműbe. A TWN.hu cikke szerint az állatmentők mindenre fel voltak készülve, amikor a helyszínre indultak, de arra, ami ott várta őket, arra nem. A helyszínen több képet is készítettek, amiből egy szívszorító bejegyzést is megosztottak. Még csak véletlenül sem 50 kutyát találtak, a helyzet sokkal súlyosabb volt.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.