Lifestyle

Visszafordult a repülő: gusztustalan dolog ömlött az utasok fejére az egyik poggyászból

A Delta Air Lines Amszterdamból Detroitba tartó járatán néhány utasnak élete sokkját kellett átélnie - a gépet vissza is fordították.

Poggyász

A TWN.hu híre szerint amikor a gép február 13-án felszállt a Schiphol repülőtérről, úgy tűnt, minden a terv szerint halad. Alig egy órával később azonban megszólalt a riasztó és kigyulladtak a lámpák is, hogy mindenki kapcsolja be a biztonsági övét. Hogy miért, az egyelőre nem derült ki, és a lap történetének fényében másodlagos is. Az egyik poggyásztartó ugyanis ekkor nyílt ki az utasok feje felett, majd az egyik poggyászból gusztustalan dolgok ömlöttek néhány utas fejére. De hogy kerülnek ilyenek egy gépre?

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...
Egészség
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) adatbázisát böngészve kiderül: Magyarországon hiánycikké vált az egyik legkeresettebb migrénellenes gyógykészítmény.