Lifestyle

"Ted Bundy egy hős volt" - örökké hálás lesz egy család Amerika leghíresebb sorozatgyilkosának

Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.

A sorozatgyilkos, akinek nők ezrei szurkoltak

Ted Bundy neve sokak számára nem ismeretlen, főleg a film óta, melyben Zac Efron alakította a sorozatgyilkos férfi karakterét. Bundy a '70-es években több tucat fiatal lányt és asszonyt erőszakolt és gyilkolt meg az Egyesült Államokban. 1976-ban állították bíróság elé, de tagadta a vádakat. Tovább bonyolította az ügyet, - és egyúttal megbotránkoztatta az egész világot - hogy brutalitása ellenére általában művelt és vonzó férfiként írták le őt. Barátai és ismerősei úgy emlékeztek rá, mint egy jóképű és meggyőző férfira, ezt a véleményt pedig később nők ezrei osztották, akik élőben követhették a férfi tárgyalását a televízión keresztül. Tízévnyi hallgatás után 30 áldozatról vallott, a tényleges szám viszont máig rejtély. Sokan úgy vélik a pontos adat jóval 100 fölé tehető. 1989-ben Floridában halálbüntetésre ítélték és kivégezték. Ezek után szinte elképzelhetetlen, hogy létezik egy olyan család, aki a sorozatgyilkosnak köszönheti a gyermeke életét. Lapozz a részletekért!

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak hirtelen felindulásból kiléphet a munkahelyéről. Napi horoszkóp!
Sztárok
Az üzlet tulajdonosa az ezredforduló környékén fedezte fel magának a 20. századi magyar prózairodalom zsenijét, s rögtön a szívébe zárta a műveit.
Sztárok
2013-ban kötötték össze az életüket, házasságukból három gyermek született.