Te ismered a titkot? Mindent a vonzás törvényéről

Ha ismered a titkot, akkor az egész életed megváltozhat. Olyan dolgokra is képes lehetsz, amire eddig soha, azelőtt. Azok, akik éltek a lehetőséggel, és alkalmazták a titkot, pozitívan számoltak be a bekövetkező változásokról.
Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, Rhonda Byrne, aki sokunkhoz hasonlóan, ténfergett ebben a hatalmas nagyvilágban. Egy nap különös ötlete támadt: Jobbá teszi milliók életét. Összehozott egy könyvet, - tudósok, tanítók, filmesek és más írók segítségével, amely napok alatt megváltoztatta emberek százainak életét.
A szerzőnő úgy nyilatkozott a könyv megszületésének körülményéről. „Egy évvel ezelőtt az életem romokban hevert. Halálra dolgoztam magam, hirtelen elveszítettem az édesapámat, munkahelyi és családi kapcsolataimon pedig zűrzavar uralkodott. Akkor még nem sejtettem, hogy ez az óriási kétségbeesés hozza majd el életem legnagyobb ajándékát. A Nagy Titok tárult fel előttem: az élet Titka. Az első bepillantást egy százéves könyv adta, amelyet Hayley lányom nyomott a kezembe. Elkezdtem kutatni A Titok után. Alig hittem a szememnek, amikor láttam, ki mindenki tudott róla. Sorra bukkantak elém az emberiség történetének legnagyobb figurái: Platón, Shakespeare, Newton, Hugo, Beethoven, Lincoln, Emerson, Edison, Einstein.”
Ha valaki már látta a filmet, vagy olvasta a könyvet, akkor egy olyan tudás birtokában van, mely milliók életét képes megváltoztatni. Hogyan lehetséges az, hogy ennek ellenére, sokan mégsem tudnak a titok létezéséről?

 

Az írónő tehát elhatározta, hogy megosztja ezt az emberekkel. Kitalálta, hogy ezt az egészet filmre kell vinni ahhoz, hogy mindenkihez eljusson. Az írónő tehát Ausztráliából, az Egyesült Államokba utazott, ahol hét nap állt rendelkezésére, ahhoz, hogy filmre vigyék a könyvet. Több, mint 50 ember működött közre, és a leforgatott anyag 120 órányira rúgott. Az írónő így nyilatkozott a munkálatokról: „A Titok születésének minden pillanatában maga A Titok segített bennünket. Szó szerint magunkhoz vonzottunk mindent és mindenkit, amire és akire szükségünk volt. Nyolc hónap múlva bemutattuk a filmet.”

Titok nem más, mint a vonzás törvénye. Érdekes módon, többen ismerik, mint alkalmazzák. A törvény annyit jelent, hogy a sikereink elérése érdekében közvetítjük a pozitív energiáinkat az univerzum felé. A vonzás törvénye, az univerzum leghatalmasabb ereje. Ennek segítségével, bármit el tudunk érni az életben, amit akarunk.
Az interneten emberek százai osztották meg, miként változtatta meg az életüket a pozitív gondolkodás. Sokan érdeklődnek az iránt, hogyan tudnák elérni a leghamarabb, hogy megváltozzon az életük. Ez beletelhet napokba, hetekbe, akár évekbe is. A lényeg a kapcsolat az univerzummal.
„ Az univerzum számára nem létezik idő, és nem léteznek méretek. Egy dollárt épp olyan könnyű megteremteni, mint egymilliót.”
A könyv több nyelven is megjelent. A filmet Drew Heriot rendezte, producere volt, az írónő Rhonda Byrne és Paul Harrington. A film e törvénnyel kapcsolatos interjúkból és jelenetekből áll.
Én hónapokkal ezelőtt ismertem meg a titkot. Miután megnéztem a filmet, elhatároztam, hogy kipróbálom, és arra kellett rádöbbennem, hogy tényleg működik. Eleinte szkeptikus voltam, és nehezen hittem el, azonban csakhamar megváltozott a véleményem. Ez egy olyan dolog, amit nem elég megismerni, hosszú időn keresztül gyakorolni kell annak érdekében, hogy érezzük a változást.

Itt egy rövid előzetes a filmből. Ajánlom mindenki figyelmébe!

 

Oldalak