Lifestyle

Te is köztük vagy? 3 hiba, amit szinte mindenki elkövet a dezodor használatakor

Tuti, hogy te is köztük vagy, esetleg ismersz ilyen embert!

Hőség

Az izzadás normális, és megvéd minket a túlmelegedéstől, különösen nyáron. Persze senki sem akar izzadságszagot érezni, így az emberek többsége természetesen használ dezodorokat. Csak épp azt nem tudják, hogyan válnak igazán a hasznukra, és hogy érjék el velük az eredeti célukat. De mit lehet elrontani egy dezodor alkalmazásakor? Sajnos elég sok mindent - írja a TWN.hu. Pláne nyáron, a rekkenő hőségben. Akadnak ugyanis olyan alapszabályok, amikről soha nem írnak a vevőtéjákoztatókban, a dezodorok csomagolásán meg pláne nem.

1. Deora deo. A dezodort mindig frissen mosott bőrre kell kenni, hogy a rendeltetésének megfelelő hatást érjük el vele. Ellenkező esetben egyszerűen csak elnyomja a baktériumok által okozott szagokat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...
Lifestyle
Gyakran találkozhatunk különféle konyhai praktikákkal a közösségi média platformokon, ezek közül néhány pedig különösen hasznos és életmentő.