Lifestyle

Te is ezt a magyar levelezőrendszert használod? Akkor most lehervad majd a mosoly az arcodról

Fizetőssé válik a hajdanán kiugró népszerűségű Citromail.

Földcsuszamlásszerű változások a Citromailnél

Még 2022-ben derült ki, hogy egykor kiugróan népszerű magyar levelezőrendszer, a Citromail a Central Médiacsoporttól új tulajdonoshoz, a norvég Fjordmail Internationalhez kerül. A tranzakció tavaly nyáron zárult le, most pedig kiviláglott, hogy a norvég tulajdonos fontos változtatásokat eszközöl a Citromailen: a felhasználóknak tavasztól már fizetniük kell, ha továbbra is használni akarják a levelezőrendszert - írja a HVG.hu. Ha valaki éves vagy negyedéves csomagot választ, havi 1999 forintos díj ellenében férhet hozzá a szolgáltatáshoz.

A HVG a HWSW cikkét idézi, melyből kiderül, hogy több érdekes módosításra is számíthatnak a hűséges Citromail-felhasználók: a reklámok például el fognak tűnni, de maga a kezelőfelület is megújul, s a levelezőrendszer mostantól már mobiltelefonról is elérhető lesz. Új szerverre költözik továbbá a háttérrendszer, és februártól minden felhasználónak 10 gigabájtnyi tárhelyet biztosítanak majd. Az előfizetést az érintetteknek április 12-éig kell majd aktiválniuk, jóllehet arról egyelőre nem szól a fáma, mi történik, ha a felhasználók elmulasztják a határidőt.

Fotó: 123rf

2022-ben Brüsszel iránymutatásának megfelelően az Európai Unió szakhatóságai döntöttek arról, hogy 2023 március 31-től a mobilszolgáltatóknak törölniük kell a nullás díjszabást az alkalmazásaikra, ami azt jelenti, hogy a Facebook, a Messenger és más appok fizetőssé válnak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...