Emlékszel még Tapsi Hapsira, Csőrikére és Dodó kacsára? Most végre mindannyian visszatérnek

Újra a képernyőn mókáznak a Bolondos dallamok felejthetetlen rajzfilmhősei.

Klasszikus hangulat, modern kivitelezés

A június 7-én debütált Tapsi Hapsi és barátai az a sorozat, amelyet az eredeti Bolondos dallamokon felnőtt nemzedékek és a mai gyerekek egyaránt örömmel fognak nézni. Az eredeti címén Looney Tunes Cartoons tökéletesen vegyíti a régi idők legendás karaktereit, kifinomult rajzstílusát és felejthetetlen poénjait a modern animációkészítés adta lehetőségekkel és új gegekkel.

A Boomerangon látható rajzfilmsorozatot a Warner Bros. Animation készíti Sam Register (Tini titánok, harcra fel!) és Peter Browngardt (Nagyfater Bátyó) produceri közreműködésével. A készítés során az animátorok szabad kezet kaptak. Az eredmény magáért beszél: a jól bejáratott helyszínek és szereplők eredeti formájukban, mégis gyönyörű színpompával jelennek meg, ahogy a mozdulatok kifinomultsága is az eredeti rajzfilmet idézik.

A Tapsi Hapsi és barátai évadonként 1000, részenként 1-6 percnyi klasszikus hangulatú rajzfilmet ígér Tapsi Hapsival, Dodó kacsával, Cucu malaccal, Rissz-Rossz Sammel, Elmer Fudd-dal, Csőrikével, Szilveszterrel, a Prérifarkassal, a Kengyelfutó Gyalogkakukkal és a többi kultikus szereplővel.

Tapsi Hapsi és barátai az egész családot várják a képernyő elé, június 7-étől mindennap 13:00-kor és 20:00-kor a Boomerangon!

A Boomerang EMEA-ról

A WarnerMedia csoport Boomerang csatornája 24 órás gyerektévé, amely örökzöld klasszikus és modern animációs sorozatokat sugároz. A Boomerang elsődleges célcsoportja a 4 és 9 év közötti gyerekek, valamint családok. Kínálatát olyan közkedvelt franchise-ok erősítik, mint a „Scooby-Doo”, a „Frédi és Béni”, a „Tom és Jerry” és a „Bolondos dallamok”, emellett a modern klasszikusokként is emlegetett újhullámos animációs sorozatokat is műsorra tűz, ilyen a „Mr. Bean”, a „Bonbon és Bentley”, a „Grizzy és a lemmingek” vagy a „Nyuszipoly”. A világszerte fogható Boomerang 2000-ben indult, Magyarországon 2005 óta látható. A csatornát a különböző földrészek és országok helyi igényeihez igazodva, rugalmas programkínálat jellemzi. A Boomerang tulajdonosa a WarnerMedia, amely az AT&T vállalat tagja.

Az ünnepélyes díjátadóra a Magyar Mozgókép Fesztivál keretében kerül majd sor. A hazai filmes mustra megemlékezik a nemrég elhunyt Törőcsik Mariról és Jankovics Marcellről, valamint Jancsó Miklósról, aki idén lenne 100 éves. A legfrissebb hazai filmtermés mellett klasszikusokat is láthat majd a közönség.

Leadfotó: Profimedia - Red Dot

Oldalak