Elszólta magát a tanú a násznép előtt: dührohamot kapott a vőlegény az esküvőn

Az esküvői beszédek sokszor hatnak erőteljesen a násznép érzelmeire: megríkatnak, szívünkig hatolnak, könnyeket csalnak a szemünkbe, még emlékezetesebbé varázsolják a ceremóniát. Ha azonban azon kapod magad, hogy a vőfély beszédén is könnyezel, akkor az csakis a visszafojthatatlan nevetéstől lehet.

Rendhagyó beszédet mondott

Az esküvői beszédek általában intenzíven hatnak a násznép érzelmeire: megríkatnak, szívünkig hatolnak, könnyeket csalnak a szemünkbe, még emlékezetesebbé varázsolják a ceremóniát. Ha azonban azon kapod magad, hogy a vőfély beszédén is könnyezel, akkor az csakis a visszafojthatatlan nevetéstől lehet.

Egy vőfény nemrég a Reddit nevű oldalon tette közzé furcsa történetét: hősünk arról mesélt, hogy a közelmúltbéli lakodalmon rendhagyó beszédet mondott az ifjú párnak és a násznépnek, kivívva ezzel a vőlegény őszinte és leplezetlen haragját - adta hírül a Mirror.

Az eset előzménye, hogy az érintett vőlegénynek ez már a második házassága volt, a vicces kedvű tanú pedig úgy ítélte, pazar ötlet lesz tréfát űzni a férfi múltjából. Mentségére szóljon, hogy életében először kellett egy esküvőn közreműködnie vőfélyként, szóval komoly rutint nem volt alkalma felhalmozni ezen a téren.

"Az interneten akadtam rá egy zseniális viccre, és úgy döntöttem, hogy alkalmazni fogom a vőfélyként tartandó beszédemben. Arról van szó, hogy az egészet a következőképpen indítottam: 'Üdvözlöm Önöket ismét!' Azt vettem észre, hogy rengetegen nevetni kezdtek, még maga a menyasszony is, sőt úgy tűnt, ő élvezte leginkább a váratlan poént" - magyarázta a vőlegény tanúja.

Fotó: 123rf

Lapozz, a sztori folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2