Lifestyle

Ezeket a dolgokat mindenki elfelejti megtisztítani a házban: a kórokozók melegágya mind, hibát követsz el, ha megfeledkezel róluk

Vajon te is köztük vagy? Most kiderül!

Te mennyire vagy alapos takarító?

Ha a takarításról van szó, akkor egyesek alaposabban, míg mások hanyagabbul végzik el ezt a házimunkát – azok, akik az utóbbi csoportba tartoznak, hajlamosak megfeledkezni néhány olyan helyről a lakásban, amiről nem kéne, hiszen a baktériumok fő forrásai is lehetnek a ház legpiszkosabb helyei és rejtett zugai. Persze vannak olyan dolgok, amiket valamiért szinte minden háziasszony elfelejt megtisztítani még akkor is, ha az illető nagyon alapos a takarítás tekintetében – egy szakértő ezeket szedte most össze, kiderült, melyek azok a helyek, dolgok, tárgyak a lakásban, amiket szinte mindenki kihagy figyelmetlenségből a takarítás során, pedig nem kéne. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Libby Wharton rendszeresen osztja meg takarítási tippjeit és trükkjeit közösségi média oldalain, nemrégiben pedig azt is elárulta, hogy melyek a lakás legpiszkosabb helyei, amikről szinte minden háziasszony megfeledkezik még a nagytakarítás során is.
Kattints a további képekért!

Nem kell feleslegesen csodákat ígérő vegyszerekre költened, hiszen minden háztartásban megtalálható a szükséges alapanyag.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.