Lifestyle

Te melyik hónapban születtél? Születésed dátuma elárulja, mennyire leszel sikeres és boldog az életben!

Sikerorientált, győzedelmes vagy ambiciózus típus vagy? Nem is gondolnád, de az, hogy melyik hónapban születtél, sok mindent elárul személyiségedről!

A boldog élet titka...

Akik hisznek az asztrológia és a számmisztika tudományában, azt mondják, hogy sorsunk előre meg van írva, így nem meglepő az sem, hogy jövőnk és sikereink mintegy kiolvashatók születési dátumunkból. Attól függően ugyanis, hogy az év melyik harmadában születtél, kideríthető, hogy milyen a sikerhez és a boldogsághoz való viszonyod. Te ambiciózus, sikerorientált vagy győzedelmes típus vagy? Galériánkból most megtudhatod!

Első harmad (január, február, március, április): Az ambiciózusok - Azoknak, akik ebben az időszakban születtek, karrierjük központi szerepet tölt be az életükben, vagyis képesek mindent felszentelni ennek az oltárán. Szeretnének érvényesülni, előrébb mászni a ranglétrán, ami a legtöbbször sikerül is nekik, ám ez minden esetben egy kőkemény és fárasztó út. Nagyokat alkothatnak, de ehhez néha ki kellene engedni gőzt, hiszen az elfojtott érzelmek és stressz csak hátráltatja őket a munkában.
Kattints a további képekért!

Hiába lesz hűvösebb az idő, ősszel nem csak a színes falevelekben lehet gyönyörködni, néhány különleges virágnak ugyanis pont, hogy most lesz szezonja.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.