Sztártipp – Kondákor Zsófia

A Jóban Rosszban sztárja a sportolásra és a természetességre esküszik. Nem jár se manikűröshöz, se kozmetikushoz, se fodrászhoz. Ennek ellenére bátran kijelenthetjük, hogy csodásan néz ki.

„Sportolok, de ezen kívül nem teszek túl sok mindent a szépségemért. Nem járok manikűröshöz, kozmetikushoz, szoláriumba, fodrászhoz. A hajamat a munkahelyemen szokták megcsinálni. Korábban, pedig én vágtam a hajamat”.

A sportok közül azokat részesíti előnyben, melyeket a szabadban lehet űzni: „Sportolni viszont annál inkább szeretek. Természetesen ez szezonfüggő, de ami állandó az a futás és a jóga. Szoktam úszni, télen síelni, nyáron vízisíelni, lovagolni. Igazából vegyesen, mindig, amihez kedvem van. Legfőképpen azokat a sportokat szeretem, melyeket a szabadban lehet művelni, kivéve a jógát, mert azt természetesen teremben szoktam csinálni”.

Zsófia szerint a sportban rejlik természetes szépségének a titka: „Szerintem ezektől a foglalatosságoktól szebb lesz az ember bőre is, teljesen kivirul”.
Amire nagyon odafigyel, az arcának az alapos megtisztítása, illetve a hidratálás. A színésznő nagyon szerencsés alkatnak vallja magát, ugyanis szép a bőre, ebből kifolyólag nincsen szüksége más kezelésekre.

Amióta betöltötte a harmincat az étkezés az egyetlen, amire jobban oda szokott figyelni. Diétára azonban nincs, és nem is volt szüksége. Trükkje nagyon egyszerű: „Étkezésnél azt tartom fontosnak, hogy az ember azt egye, amit megkíván. Az tény, hogy amióta elhagytam a harmincat, azóta jobban kell figyelnem az étkezésemre, de soha sem diétáztam. Arra kell odafigyelnem, hogy este már ne egyek. Ez és a sportolás számomra teljesen elegendő”.

 

Múlt héten Bálizs Anett osztotta meg velünk szépségtippjeit: Katt ide!

 

Oldalak