Lifestyle

Ezen a tetováláson szörnyülködik és röhög most az egész internet: A jelenlegi legtrendibb sorozat ihlette, de katasztrófa lett az eredemény

Egy férfi úgy gondolta, új kedvenc sorozatának főszereplőjét megörökíti a bőrén. Az eredmény minden túlzás nélkül borzalmas lett, most az egész internet rajta nevet.

A sorozat még mindig tarol a Netflixen, nem véletlen, hogy neki is megtetszett

A Wednesday című sorozat egyértelműen letarolta a Netflixet, még mindig a legnézettebbek között van, ami nem véletlen, hiszen a cinikus, ám annál őszintébb főszereplő, Wednesday, az Addams family leány gyermeke, mindenkit magával ragadott. Van, akit annyira, hogy még a bőrére is varratta, de sajnos a végeredmény szépen szólva is förtelmes lett.

Már az egész internetet bejárta a férfi tetoválása, ami a Jenna Ortega fiatal színésznő által alakított Wednesday Addams portréját ábrázolja. Sajnos azonban a tetoválás inkább hasonlít egy tragédiára, mintsem Wednesday Addamsre.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Elsőre furcsa és kissé feleslegesnek ható trend ütötte fel a fejét a lakberendezés területén.
Lifestyle
Ezek a tettek minimális erőfeszítést igényelnek, mégis pozitív irányba változhat az életed általuk.
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...