Lifestyle

Filléres immunerősítő: elkerülnek a betegségek, ha ezt fogyasztod

Még Jennifer Garner is erre a módszerre esküszik.

A hideg időben még inkább támadnak a vírusok

A hűvösebb időszakokban sokkal könnyebben megfázunk, és több vírusnak, fertőzésnek vagyunk kitéve. Ha rossz passzban van az immunrendszerünk vagy nem vigyázunk eléggé, gyakorlatilag a metrón és az irodában is elkaphatunk valamilyen megfázós megbetegedést, ami aztán ledönt a lábunkról. Azért, hogy ezt sikeresen megelőzd, elhoztuk neked a legjobb filléres immunerősítőt, részletek a galériában!

Nem győzzük hangsúlyozni a kézmosás fontosságát, illetve hogy mindig egy zsebkendőbe tüsszentsünk, hogy ne adjuk át másoknak a bacilusokat. Ám a figyelmesség mellett néhány gyógymódra is szükségünk van, erre pedig tökéletesen szolgál a gyömbér.
Kattints a további képekért!

2022-ben a tulipán és a törpebors, előtte pedig a napraforgó és a nyílgyökér szerezte meg az év virága és szobanövénye címet. Idén viszont a kényesebb típusoké lesz a főszerep.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.