Lifestyle

10 titok a Szívek szállodája című sorozatról, ami mindent megváltoztat

Az utolsó különösen döbbenetes.

Titkok a Szívek szállodájáról

A Szívek szállodája 2000-ben debütált a tévében, az utolsó részét pedig 2006-ban vetítették le a nagyközönségnek. Aki a rémséges magyar cím ellenére is bizalmat szavazott a Gilmore lányoknak, az örök életére megszerette a nagyrészt Stars Hollow-ban játszódó kedves, bár néha elég irreális történetet. Nekünk is nagy kedvencünk, ma is újra és újra megnézzük, ezért a BuzzFeed listája alapján összeszedtünk róla néhány titkot, érdekességet, amik után talán ti is másképp fogtok nézni a sorozatra.

1. Rory szerepét akarta

A Parist alakító Liza Weil eredetileg Rory szerepére jelentkezett, és bár mint tudjuk, nem kapta meg, a producereknek annyira tetszett a szőke, talpraesett lány, hogy kitalálták neki Paris karakterét.

2. A gyorsaság a kulcs

Egy átlagos sorozatban egy rész szövegkönyve kb. 35-40 oldal, a Szívek szállodájában azonban ennek a duplája, kb. 80 oldal volt a mennyiség, köszönhetően annak, hogy a szereplők iszonyatos gyorsasággal beszéltek.

3. Kávé helyett kóla

Bár Rory imádta a kávét, az őt alakító Alexis Bledel rühellte, ezért az ő bögréjébe mindig kólát töltöttek.

4. Az igazi Lane

Rory koreai barátnőjét, Lane-t a sorozat alkotója, Amy Sherman-Palladino saját legjobb barátnőjéről, Helen Pairól mintázta, aki a Szívek Szállodája egyik producere.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Gifek: giphy.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Immáron 10. alkalommal ítélték oda a Televíziós Újságírók Díját a legjobb tévés produkcióknak, műsorvezetőknek és televíziós színészeknek. A rangos kitüntetést ezúttal is a hazai sztárvilág...
Fashion&Beauty
Hamarosan felvehetjük a rövidnadrágokat, de ha érdekel, hogy melyik fazon lesz a divat idén, akkor nézd meg a cikkvégi galériánkat!
Home&Design
Két mexikói testvér nagyot álmodott és az egy szem szobanövényükből mára milliárdos értékű vállalkozást kreáltak.