Sziget Fesztivál - Avagy így váltunk a mojitokészítés mestereivé

Történt az eset, hogy drága kolléganőimmel úgy döntöttünk, kilátogatunk a Sziget mínusz egyedik napjára, mert hát nyilván nem szeretnénk lemaradni semmiről és egyébként is mekkora buli már. Azt mondanom sem kell, hogy a Fesztiválköztársaságban idén sem csalódtunk, élménybeszámoló következik. (x)

Megadtuk a módját

Mivel egyikünk sem az a tipikus sárban dagonyázós típus, a szórakozás mellett az elsődleges célunk az volt, hogy találjunk egy olyan helyet, ahol lehetőleg nem tapossák egymást agyon az emberek, kényelmesen le lehet ülni, ha megfárad az ember lánya, de azért a Nagyszínpad eseményeiről se maradjunk le.

Így kerültünk végül a Casa Bacardí VIP teraszára, aminél keresve sem találhattunk volna jobb helyet egy kiadós partihoz, koktélokkal, jó arcokkal, fullos rálátással a Nagyszínpad történéseire. A fedett partihelyiségnek köszönhetően ráadásul még a szakadó esőt is megúsztuk, így tökéletes sminkben és frizurával vághattunk neki az éjszakának - ami, valljuk be, a tegnapi nap folyamán azért nem mindenkinek adatott meg...

A mojito készítés mesterei

A buliban egyébként nem más, mint a Bacardí nemzetközileg elismert mixere, és a Bacardí Brand Ambassadora keverte nekünk a koktélokat, az pedig, hogy egy idő után már Nádai Anikóval, Adával, Dombival és Kocsis Tibivel versenyeztünk azért, hogy melyikünk készítette a tökéletesebb mojitot, már csak hab volt a tortán. Mert hogy itt ezt is megtehettük a Bacardí Cocktail Workshopjának köszönhetően, ahol versenyt rendeztek számunkra.

Amellett egyébként, hogy nagyon jót bandáztuk mindenkivel, aki ott volt, a Nagyszínpadot is tökéletesen láttuk, így például a Chemical Brothers buliját premier plánban nézhettük végig, tökéletes rálátással a színpad előtti hihetetlen tömegre.

Ahol egy percre sem áll le a buli

A Casa Bacardíban egyébként plusz piros pont még a fentieken kívül, hogy egy percre sem áll le az élet, így ha a Nagyszínpadon épp nincs is semmi, itt akkor is szól a zene, a nagy fellépők után mi például Lotfi Begi és Revolution zenéjére partiztunk még egy hatalmasat.

A Nagyszínpaddal szemben található Casa Bacardít egyébként eltéveszteni sem lehet, hiszen mindennap a legnevesebb magyar DJ-k, különleges programok, és hűsítő koktélok gondoskodnak a vérbeli kubai hangulatról, ráadásul rengeteg nyereményjáték és pontgyűjtő akció is várja a látogatókat a Sziget különböző pontjain, a legszerencsésebbek pedig backstage túrát és egy privát házibulit is nyerhetnek a VIP teraszon.

S csak hogy még valami negatívat is mondjak a végére, a Casa Bacardíval mindezek ellenére egy gond van csak, mégpedig az, hogy borzasztó nehéz otthagyni, ami azért egy hajnalig tartó szerda éjjeli bulikázás után, a rá következő csütörtök reggeli munkanapra nézve nem túl egészséges... :)

Oldalak

Szólj hozzá Te is!