Ötöslottó: gigászira nőtt a nyeremény, amit friss milliárdosként nagyon könnyű elszórni

Az ötöslottón ez minden idők második legnagyobb hazai nyereménye, amiért sokan fognak harcba szállni.

Olyan még sosem volt, hogy egy éven belül ne lett volna nyertes

Már nem terheli személyi jövedelemadó a lottó és más számsorsjátékok nyereményeit, így nem csoda, hogy igazi rekordnyeremények jöhetnek, amik be tudják indítani a játékoskedvet mindenkinél.

Így történhetett meg az is, hogy egymilliárd forinttal nőtt az ötöslottó főnyereménye egyik hétről a másikra. Emiatt hiába nem volt 24 sorsolás óta telitalálatos, elértük minden idők második legnagyobb hazai nyereményét az ötöslottón, ami így már 5,1 milliárd forint.

A rekordnyeremény hivatalosan 6 milliárd 431 millió 516 ezer forint, amit anno 2020-ban a 13. héten zsebelt be valaki.

A múlt héten 52 ember volt közel ahhoz, hogy telitalálata legyen, de nekik így csak négyesük volt. Mennyi az esélye, hogy megnyerd a nagy lottólázban ezt a gigászi összeget, és mire kell figyelni, ha tényleg Te nyered meg? A galériánkból minden kiderül!

Az nyílt titok, hogy binomiális együtthatót alapul véve 43 millió 949 ezer 268 különböző lottószelvényt kellene kitölteni más kombinációkkal, hogy ezek között biztosan legyen egy telitalálatos szelvény az ötöslottón. Azért is szokták mondani, hogy ha valaki vesz egyetlen szelvényt, azzal inkább csak egy kis minimális reményt vásárol magának.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Szerencsejáték Zrt.

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Sztárok
Tegnap este főleg, de még ma is szinte az egész ország Csoboth Kevin nevét skandálja. A skótok elleni bombagólját még sokszor meg fogjuk nézni.
Sztárok
Charlotte hercegnő már most lenyűgöző sportoló, édesanyja, Katalin hercegné nyomdokaiba lépve többféle sportot is szeret, a tenisztől a rögbiig. Ám egy sport különösen elrabolta a szívét: a futball.
Home&Design
Az orchidea az egyik legszebb virág az egész világon. Ha fordítunk egy kis időt a gondozására, akkor olyan gyönyörű lesz, mint még soha!