Lifestyle

Szeptember havi szerelmi horoszkóp: A Kos készüljön arra, hogy óriási meglepetéseket tartogat számára a sors, és most bármi megtörténhet vele.

Az Oroszlán szerelmi élete a feje tetejére állhat a hónapban. Íme, a szeptemberi előrejelzésünk!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ez az időszak bőven tartogathat meglepetéseket, szinte bármi megtörténhet. Amennyiben vannak problémáitok a pároddal, feltétlenül beszéljétek meg őket. Ne őrizgessétek a sérelmeiteket, az csak tovább ront a jelenlegi helyzeten. Nagy szükségetek van most egymásra, és ebben a hónapban bőven van esélyetek a vitás helyzetek rendezésére. A következő időszakban már hatalmi harcok és szélsőséges érzelmi megnyilvánulások várhatóak.

IV.21. - V.20.

Bika

Nem szabad elfeledkezned arról, hogy a szerelemben nincs alá és fölé rendelt szerep, hiszen mindkét fél igényei egyformán fontosak. Ha mostanában megszaporodtak a párod kritikái azzal kapcsolatban, hogy csak magadra tudsz gondolni, akkor érdemes lenne ezen elgondolkodnod. A hónap közepétől újra visszatérhet a szenvedély és a megértés a kapcsolatodba. Ha párt keresel, a hónap második felében rád találhat a szerelem.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Hidd el, sokkal könnyebb megoldani egy konfliktust, ha a másik szempontjait is figyelembe veszed. Szeptember hónapban most leginkább a családi kapcsolataidba kell több energiát fektetned. A párkapcsolatodban is főleg régi vitás helyzetek, elhallgatott problémák térhetnek vissza. Muszáj lesz most megbeszélni, elrendezni őket. A hónap második felében minden kapcsolatod új lendületet kaphat.


VI.22. - VII.22

Rák

Ha párt keresel, akkor leginkább saját magaddal kell kompromisszumot kötnöd. Ugyanis találkozhatsz valakivel, akivel kapcsolatban talán el kell döntened, hogy hajlandó vagy-e a megalkuvásra. Sajnos ez a hónap még nem hozza el számodra az igazit. Amennyiben van párod, akkor ebben a hónapban megerősödhet a kapcsolatotok, de ehhez az kell, hogy mind a ketten hajlandóak legyetek a kompromisszumra. Ha sikerül közös nevezőre jutni, akkor bátran tervezhetitek a jövőt.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Igazi vízválasztó lesz számodra ez a hónap, ha már régóta élsz párkapcsolatban, mert akkor megmérettetés elé kerülhet a kapcsolatotok. El kell döntenetek, hogy képesek vagytok-e feloldani az egymás között feszülő ellentéteket. Amennyiben ezen hajlandóak vagytok keményen dolgozni, akkor sikerülhet megmenteni a kapcsolatot. Ellenkező esetben sajnos szakítás lehet a vége. Ha párt keresel, akkor ez a hónap elhozhatja neked a szerelmet, bár könnyen előfordulhat, hogy az illető foglalt jelenleg. Nagyon óvatosnak kell lenned, hogy belemész-e egy ilyen viszonyba.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nem a mély érzelmek időszaka lesz számodra ez a hónap. Ha kapcsolatban élsz, akkor nehézségeket okozhat, hogy alig jut időtök egymásra a mindennapi feladatok mellett. Nem szabad megengednetek, hogy ezek a körülmények mély szakadékot okozzanak köztetek. Hamarosan változni fog a helyzet, de ezért nektek is tennetek kell. Ha párt keresel, akkor szeptemberben inkább a szórakozás és az új ismeretségek kialakítása köti le minden figyelmedet, a nagy szerelem még várat magára.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szeptember egy egész nyugodt, harmonikus időszaknak ígérkezik. Ám az bosszanthat, hogy gondoskodásodat nem viszonozza olyan módon a párod, mint azt te szeretnéd. Még mielőtt lépnél ebben az ügyben, inkább alaposan vizsgáld meg, hogy mi lehet ennek az oka, ugyanis a dolog sokkal összetettebb lehet annál, mint te azt gondolod. Amennyiben párt keresel, akkor jelentős kihívásokkal kell szembesülnöd ebben a hónapban. Rengeteg közömbösséggel és negatív visszajelzéssel találkozhatsz és onnan, ahonnan a legkevésbé várnád.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagyon tudsz szeretni, csak az a baj, hogy ezt nagyon nehezen tudod kimutatni. A párod nehezményezheti, hogy egyre ritkábban hallja tőled, hogy még mindig fontos számodra. Ha fontos neked ez a kapcsolat, akkor mondd el a neki, hogy mennyire szereted. Beszélj vele nyíltan a vágyaidról és az érzéseidről. Most akár még régi problémák is újból felmerülhetnek. Ideje, hogy rendbe tegyétek az érzelmi életeteket.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Megkísérthet egy titkos viszony lehetősége, amelybe ha belemész, soha nem tapasztalt szenvedélyt élhetsz át. Ám mielőtt belevágnál mérlegeld, hogy mit kockáztatsz. Ha úgy érzed, hogy jelenlegi kapcsolatod menthetetlen, akkor inkább válaszd az egyenes utat. Ha nem tudsz dönteni, akkor jó időszak ez a hónap a gondok megbeszélésére a pároddal, most tisztázhatjátok a fennálló problémáitokat. Amennyiben keresed a párod, most rátalálhatsz a nagy szerelemre, amely sajnos sokkal lassabban bontakozik ki, mint azt remélnéd.


XII.22. - I.20.

Bak

Nehezen nyílsz meg, de ha valakit érdemesnek tartasz a szerelmedre, akkor tálcán nyújtod át neki a szívedet. Ez főképpen a régi kapcsolat esetén igaz. A hónap közepén vízválasztó időszakhoz érkezhettek. Ha képesek vagytok a kapcsolat megújítására, akkor a sors egy nagyon szép fejezettel ajándékozhat meg. Egyedül vagy még? Tedd félre a kishitűséged, most a sors olyasvalakivel hozhat össze, aki mellett biztonságban érezheted magad, és akivel úgy tervezhetsz közös jövőt, hogy a szabadságodat is megtarthatod.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szeptember hónapban nemcsak az időjárás mutatkozik kiszámíthatatlannak, de az érzelmi életed is. Arra is lehetőséged adódhat, hogy új esélyt adj a meglévő kapcsolatodnak, de csak a saját érdekeidet és érzelmeidet tartsd szem előtt. Ahhoz, hogy a kapcsolatod jól működjön, először saját magaddal kell tisztában lenned. Ha éppen párkeresésben vagy, rengeteg lehetőséged adódik az ismerkedésre, de arra nem alkalmas a hónap, hogy fejest ugorj egy új kapcsolatba.


II.21. - III.20.

Halak

Ebben az időszakban mély érzelmek keríthetnek hatalmukba. Mindennél erősebb lehet a vágyad, hogy viszonzásra találjanak az érzelmeid, ezért nagyon sok megalkuvásra leszel hajlandó. Te is érzed, hogy ez nem egy sokáig fenntartható állapot. Ha nem változtatsz ezen, a sors kijózanító pillanatokkal ajándékozhat meg, amikor is a saját lelki nyugalmad érdekében rákényszerülhetsz a drasztikus változtatásra. Amennyiben egyedülálló vagy, teremts alkalmat az ismerkedésre, szervezz programokat, mert a szerelem ott leselkedik a közeledben

Leadfotó: freepik.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!
Fashion&Beauty
Jennifer Aniston korábban már többször is megosztotta gondolatait az életében valaha kipróbált, akár egészen bizarr szépségápolási kezelésekről, van viszont egy, amely valóban nagyon bevált neki.