Lifestyle

Szép álmokat? Íme 5 rémisztő dolog, ami alvás közben megtörténhet veled

Alvási paralízis, robbanó fej szindróma, álom az álomban! Veled melyik történt már meg?

Az álmok földjén

Az éjszakák leginkább arról szólnak, hogy megfelelően feltöltsünk a nap folyamán lemerült energiaszintünket, és reggel kipihenve vágjunk bele egy újabb napba. Ám vannak kivételes helyzetek is, olyanok, amikor valami nem hagy minket nyugodtan álomba szenderülni. Ezek lehetnek krónikus alvási zavarok, egyszer-egyszer felmerülő problémák, de akár lelki eredetű betegségek is. Azok, akik hisznek a spiritualitásban, ezeket inkább valamiféle üzenetként, vagy jelzésként fogják fel. Egy a közös bennük: mindegyik roppant rémisztő jelenség. Összeszedtük az öt legfurcsább alvást zavaró tényezőt. Mutatjuk, lapozd fel a galériát!

Alvási paralízis - Másnéven alvási bénulás. A legegyszerűbben úgy lehetne elmagyarázni, hogy ez az alvajárás ellentéte, ugyanis ebben az esetben az elméd ébren van, azonban a tested nem. A szemeid általában nyitva vannak, esetenként furcsa, ijesztő hangokat hallasz, vérfagyasztó hallucinációk gyötörnek, és úgy érzed, hogy valaki más is van a szobában rajtad kívül. A tested nem mozdul meg, csak percek múlva, ugyanis ilyenkor az izmaink kikapcsolnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Fashion&Beauty
A menyasszonyi sminktrendek minden időszakban egyre megújulnak, nincs ez másként ősszel sem, amikor is a meleg színek lágy összhangja kerül leginkább előtérbe.
Lifestyle
Szeptember elején a fiatal nő hozzáment a szerelméhez, Dominikhoz: miközben a színpadon a vendégek mondták a beszédjeiket, a menyasszony össze akart bújni a vőlegényével. Majd hirtelen ellökte a...