Személyiségteszt virágnyelven - Ezt árulja el rólad a kedvenc növényed

Nem is gondolnánk, de a szívünkhöz közel álló virág sokat elmond arról, milyen a személyiségünk. Imádod a szenvedélyes vörös rózsát, vagy inkább az egyszerű, de annál szebb tulipánt részesíted előnyben? Elmondjuk, mi jellemző rád a döntésed alapján.

Liliom

A liliom kedvelői szerény, visszafogott, nőies típusok, akik nem határozottságukkal, inkább finom személyiségükkel hívják fel magukra a figyelmet. Ha te is közéjük tartozol, akkor tudd, hogy a környezetedben élők jó hallgatóságnak és remek barátnak tartanak; akár örömről, akár bánatról van szó, hozzád fordulnak a legszívesebben.

Nárcisz

Nem véletlenül mondjuk azt az önmagát túlzottan istenítő, rendkívül egoista emberre, hogy nárcisztikus. Azt nem állítjuk, hogy te is naphosszat csak saját magaddal foglalkozol, de az tény, hogy ki vagy békülve önmagaddal, és ezt ahol tudod, hangoztatod. Számodra sokkal fontosabb a külső, mint a belső, ezért mindig nagyon figyelsz a megjelenésedre, és ugyanezt várod el másoktól is.

Vörös rózsa

A rózsa az egyik legklasszikusabb virág; ha te is kedveled, akkor igazi királynő vagy. Magabiztos kisugárzásod, titokzatos, ám sokat sejtető személyiséged és kifogástalan megjelenésed mindenkit levesz a lábáról, aki csak rád néz. Érzékien és szenvedélyesen viselkedsz, ami sok pasinak tetszik, ám ne vidd túlzásba a végzet asszonyának szerepét, mert lehet, hogy a belőled sugárzó elképesztő erő sokak számára riasztó lehet.

Leadfotó: Pexels, Fotók: Pinterest

Oldalak