Válassz egy gyümölcsöt és megmondjuk, milyen vagy valójában

Minden nap ott lapul a táskádban egy alma? Idén is a cseresznye-szezonra vársz? Most megtudhatod, milyen személyiségjegyekre utalnak ezek az árulkodó jelek!

Alma

Kissé konzervatív típus lehetsz, ha ezt a gyümölcsöt szereted. A munkába szívedet-lelkedet beleadod, amibe belefogsz, azt sosem csinálod fél gőzzel. Megbízható és békés természetű vagy, a zűrösebb helyzetekben is igyekszel mindig megőrizni a nyugalmadat.

Barack

Ha barackot eszel legszívesebben, akkor igazi művészlélek vagy. Kreatív személyiség, aki képes időről időre megújulni. Ha konflitkushelyzetbe kerülsz, az első pillanatban hajlamos vagy leblokkolni, de képes vagy hamar megoldani a fennálló problémát. Nem ismered azt a szót, hogy előítélet, mindenkiben a jót keresed és az ismeretlenekkel is kedvesen bánsz.

Banán

Ami a szíveden, az a szádon, ebből sok gondod adódik. Pedig te igazán érzékeny és érzelemgazdag ember vagy, nehezen tudod csak túltenni magad a sérelmeken, ha megbántanak. Élénk a fantáziád, emiatt könnyen elkalandoznak a gondolataid.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Fotók: onehdwallpaper.com, livewallpaper.com

Oldalak