Lifestyle

Ezzel az egyetlen kérdéssel kideríthető, milyen a személyiséged: Válaszolj és tudd meg, milyen vagy valójában!

Senki ne gondolja azzal, hogy ennek az egy kérdésnek a megválaszolása bármilyen mértékben is felér azokkal a személyiségtesztekkel, amelyeket szakemberek töltetnek ki velünk időnként, azonban annyi biztos, hogy a válaszod sokat elmond rólad.

Jöjjön a teszt!

Ne aggódj, a kérdés nagyon egyszerű. Képzeld el, hogy egy sivatagban barangolsz, már elfogyott a vized, nagyon szomjas és fáradt vagy, azonban egyszer csak meglátsz egy gyönyörű oázist, ahol tiszta a víz, lehetőséged van leülni és megpihenni. A bökkenő csak annyi, hogy az oázishoz vezető utadat elállja egy fal. Az, hogy a fal milyen a képzeletedre van bízva, de ott van és valahogy meg kell oldanod, hogy eljuss az oázishoz. A kérdés pedig pont erre vonatkozik: Hogyan érnéd el, hogy eljuthass az oázisba?

A fal szimbolizálja azokat a nehézségeket, amelyekkel az életünk során sokszor szembe kell néznünk és az, hogy az akadályokat hogyan próbálod megoldani, sokat elmond a személyiségedről. A Well And Good szerint négy lehetőség van, ahogy meg lehet oldani ezt a feladatot: átmászni a falat, átásni magad a fal alatt, megkerülni a falat, vagy áttörni azt. Alább mutatjuk, melyik mit jelent:

Ha úgy döntesz, hogy átugrasz a falon Ezek a személyek állítólag ambiciózusak, céltudatosak, sőt, néha túlzásba viszik a teljesítményt. Nagyon magabiztosak és hisznek képességeikben, valamint abban, hogy bármit elérhetnek, amit a fejükbe vesznek. Azok az emberek, akik ezt az opciót választják, azt sem engedik, hogy az akadályok megakadályozzák őket céljaik elérésében.
Kattints a további képekért!

Forrás: Well And Good Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle