Lifestyle

"A zsigereimben éreztem, hogy van ott valaki" - Amikor a kísértetfilm valósággá válik

Bár a legtöbb ember nem hisz a szellemek, illetve kísértetek létezésében, vannak olyan különös események az életünkben, amelyekre egyszerűen nem létezik racionális magyarázat.

Első éjszaka az új lakásban

Egy új otthonba való költözés általában pozitív izgalommal tölti el az embert, alig várjuk, hogy egy új helyen új életet kezdjünk, új szokásokat alakítsunk ki. Nem volt ezzel másképp neve elhallgatását kérő olvasónk sem (nevezzük most Tibornak), aki hosszas várakozás után végre beköltözhetett budapesti belvárosi álomlakásába.

Olvasónk izgatottan várta, hogy beköltözzön új lakásába

Öröme azonban nem tartott sokáig. Tibor első éjszakája új otthonában nyugtalanítóan telt - egész éjjel furcsa, megmagyarázhatatlan zajokat hallott. Bár egyáltalán nem tartotta magát félősnek vagy paranoiásnak, érezte, hogy valami nincs rendben.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az egészséges életmód, az állatvédelem és a környezettudatosság jegyében sokan döntenek úgy, hogy áttérnek a vegán étrendre, remélve, hogy ez energikusabb és kiegyensúlyozottabb életet eredményez...
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...