Szavazz a legjobb magyar rendezvényekre!

Idén immár 14. alkalommal rendezik meg a nemzetközi Eventex Awards-ot, ahol a világ legjobb rendezvényeit díjazzák. A listán magyar események is szerepelnek, add le a voksodat a legjobbakra!

A 2009 óta évente megrendezett Eventex-díj a rendezvényszervező szakma kreatív, innovatív és hatékony megoldásainak elismerésére jött létre, és mára a rendezvényszervezés, valamint az élményalapú marketing legnívósabb kitüntetésének számít. A korábbi évekhez hasonlóan az idén is találunk magyarokat a pályázók között, a közönség olyan rangos hazai eseményekre adhatja le a voksát, mint az MVM Zenergia vagy az Eurojackpot Szuperkoncert.

Előbbit – amelynek a budapesti Müpa adott otthont – a zene, a vizuális élmény és a jótékonyság jegyében hozták létre. Mindezek mellett egy olyan esemény megvalósítása volt a cél, ahol a klasszikus zene más műfajokkal tud találkozni. A program a négy évszak tematikát dolgozta fel Balázs János, a Bagossy Brothers Company, Tóth Vera, Vecsei H. Miklós, az Anima Musicae Kamarazenekar, Sárközy Lajos és a Cantemus Vegyeskar előadásában.

A Szerencsejáték Zrt. jótékonysági Szuperkoncertjét a fővárosi Puskás Aréna Szoborparkban rendezték, és olyan népszerű előadók, együttesek szórakoztatták a több tízezres tömeget, mint a DR BRS és Vendégei, a ByeAlex és a Slepp, továbbá a Halott Pénz. A résztvevőknek köszönhetően a szervezők rekordösszegnek számító 8,5 millió forinttal támogatták az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját.

Az említett rendezvények lebonyolításáért a Lounge Group – Visual Europe Group, Magyarország legnagyobb ügynökségi csoportja felelt. Az MVM Zenergiára a „Brand Experience”, míg az Eurojackpot Szuperkoncertre az „Event” kategóriában tudsz szavazni az Eventex oldalán.

Add le a voksod április 2-ig az alábbi linken:
https://eventex.co/public-voting

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...