Lifestyle

Brutálisan sokat isznak a magyarok, nagy kihívás lesz a száraz november

Kezdődik a józanság hónapja.

Indul a józanság hava

Idén már ötödik éve, hogy elindul az úgynevezett száraz november, ami tulajdonképpen egy teljes alkoholmentes hónapot takar. A kihívás egyszerű, ráadásul nagyon sokat tehetünk vele az egészségünkért, hiszen számos előnye van. A szervezők célja, hogy ezen időszak után is törekedjünk a mértékletességre, illetve az öngondozás gyakorlatát is képesek legyünk hosszabb távon betartani. A testi és lelki megújulásra olykor szükségünk van, ezt pedig egy egyszerű alkohol böjttel is kivitelezhetjük. A magyarok brutális mennyiségű italt fogyasztanak el, ezt pedig tökéletesen bizonyítják az elmúlt évek statisztikái is. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Te mennyit iszol egy hónapban? Az elmúlt évek felmérései alapján nagyon sokat iszunk mi, magyarok, főleg a férfiak. Havonta egy liter tiszta szesz jut minden egyes 15 évnél idősebbre, amivel kiérdemeltük a WHO világranglistájának a nyolcadik helyét.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az uralkodó világosan jelezte, hogy a pedofilbotrányba keveredett András hercegnek nincs helye többé a királyi családban.
Fashion&Beauty
Miley Cyrusnak bőven van mit ünnepelnie. Legújabb száma, a Flowers egy hét alatt a legtöbbször streamelt zene lett a Spotify történelmében, és a Billboard Hot 100 listáján is az első helyen szerepelt...
Lifestyle
Egy egykori mekis dolgozó megosztotta, hogyan kaphatsz a McDonald's-ban friss sült krumplit anélkül, hogy a klasszikus "só nélkül kérem" trükköt kéne használnod. És ez a trükk pofátlanul egyszerű, és...