Lifestyle

Brutálisan sokat isznak a magyarok, nagy kihívás lesz a száraz november

Kezdődik a józanság hónapja.

Indul a józanság hava

Idén már ötödik éve, hogy elindul az úgynevezett száraz november, ami tulajdonképpen egy teljes alkoholmentes hónapot takar. A kihívás egyszerű, ráadásul nagyon sokat tehetünk vele az egészségünkért, hiszen számos előnye van. A szervezők célja, hogy ezen időszak után is törekedjünk a mértékletességre, illetve az öngondozás gyakorlatát is képesek legyünk hosszabb távon betartani. A testi és lelki megújulásra olykor szükségünk van, ezt pedig egy egyszerű alkohol böjttel is kivitelezhetjük. A magyarok brutális mennyiségű italt fogyasztanak el, ezt pedig tökéletesen bizonyítják az elmúlt évek statisztikái is. Lapozd fel galériánkat a részletekért!

Te mennyit iszol egy hónapban? Az elmúlt évek felmérései alapján nagyon sokat iszunk mi, magyarok, főleg a férfiak. Havonta egy liter tiszta szesz jut minden egyes 15 évnél idősebbre, amivel kiérdemeltük a WHO világranglistájának a nyolcadik helyét.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Robin Williams a nyilvánosság előtt úgy tűnt, mindig szerepet játszik; szórta a poénokat, hogy megnevettesse az embereket, közben pedig nem titkolta alkoholproblémáit és házasságai kudarcát. Azonban...
Lifestyle
Vigyázat, mert a Google segít nekünk a munkakerülésben a régi élményekkel.
Fashion&Beauty
A kávézaccnak méregtelenítő tulajdonságai is vannak. A bőrön alkalmazva segíthet eltávolítani a méreganyagokat és javítani a bőr tisztaságát.