Lifestyle

Épphogy túlélte: elmebeteg módszerrel próbálkozott megnevelni gyermekét egy házaspár

Minden szülő tudja, milyen az, amikor gyermekünk fegyelmezésében kudarcot vallottunk és egész egyszerűen kifogytunk az eszközökből. Egy kínai házaspár megdöbbentő nevelési módszerrel rukkolt elő.

Olykor reménytelennek tűnik

Közhely, de tény, hogy a gyereknevelés a világ legszebb és egyben legkeményebb melója. Rengeteg türelem, energia és persze szeretet kell ahhoz, hogy gyermekünkből értékes, ugyanakkor boldog felnőtteket tudjunk nevelni. Vannak esetek azonban, amikor úgy érezhetjük, kudarcot vallottunk, gyermekünk viselkedése annyira elharapózott, hogy egész egyszerűen kifogytunk az eszközökből és kétségbeesetten keressük a megoldást csemeténk megregulázására. Egy kínai házaspár is eljutott erre a pontra és egy olyan megdöbbentő nevelési módszer mellett döntött, amely minden bizonnyal egyik szakkönyvben sem szerepel. Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.