Lifestyle

Számodra mit tartogat a jövő? Csillagjegyed szerint ez lesz a sorsfordító éved

Hiszel az asztrológia erejében? Csillagjegyed sok minden más mellett, azt is elárulja, hogy életed melyik éve tartogat számodra hatalmas változásokat. Olvass tovább és mutatjuk.

Sorsfordító évek

Azt mondják, hogy a kor csak egy szám és nincsen semmi jelentősége. Ez talán a hétköznapokban és kapcsolataink alakulásánál tényleg így van, ám egyes korszakok sorsfordító hatással lehetnek az életünkre. Minden egyes csillagjegynek megvan a maga különleges és változásokban gazdag éve, amire érdemes egy kicsit jobban figyelni, esetleg tudatosabbnak lenni.Lapozd fel a galériánkat a részletekért!

Kos - A jegy szülöttének legmeghatározóbb éve a 35 és 36 közötti időszak, amikor párkapcsolatában és munkájában is óriási változásokra számíthat. Bika - A Bika 26-27 évesen olyan dolgot fog megtapasztalni, ami az egész későbbi életére hatással lesz. Ikrek - Az Ikreknek 24 évesen vélhetően lesz egy nagyobb törése, aminek köszönhetően pozitív irányú változást tapasztalhat. Rák - A jegy szülötte 33 évesen találkozik egy olyan személlyel, aki meghatározza az egész hátralévő életét.
Kattints a további képekért!

Ha te is egyetértesz azzal, hogy a szavak sokkal nagyobb erővel bírnak, mint egy drága ajándék, akkor szemezgess a legszebb magyar, anyák napi idézetekből, hiszen már nincs sok hátra a jeles napig.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Kim Basinger csak árnyéka egykori önmagának, hiszen valóságos plasztikrém vált 69 éves korára az anno imádott és csodált szőke bombázóból.
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.