Lifestyle

Kemény szabályt hozott a menyasszony az esküvőjére: hihetetlen, milyen tiltást vezetett be a nő

Egy esküvő megszervezését képtelenség bizonyos szabályok nélkül véghezvinni, ennek a menyasszonynak azonban igencsak megszaladt a fantáziája.

Szabályok

Ha már a menyasszony egyik koszorúslánya is visszalép, és inkább lemondja az egészet, mint hogy ilyen feltételeket elfogadjon, akkor bizony tényleg nagy lehet a baj. Márpedig pontosan ez történt a TWN.hu híre szerint. Sőt, a lány a neten teregette ki barátnője elképzelését, milyen szabályoknak kell megfelelnie annak, aki részt akar venni az esküvőjén. "Az is kiderült, hogy a két nő még a főiskoláról ismeri egymást, így természetes volt, hogy eljönnek az esküvőre" - írja a lap. A lagzit 2024 áprilisában tartják majd, de már eddig is rengeteg szervezéssel és teherrel járt ez számukra. A menyasszony végül olyan durva listát írt össze és olyan durva szabályokról döntött, hogy ez a lány vissza is lépett. Barna hajú lány például már nem is mehet. De ez nem minden. A további részleteket a galériánkban találod!

Az esküvőre vonatkozó szabályokat az egyik koszorúslány osztotta meg a Redditen. Döbbenten figyeli a net: 1. Nincs látható tetoválás. Ezeket el kell távolítani, vagy sminkkel el kell fedni. Nem megengedett a kabát vagy a hosszú ujjú kabát, ami eltakarja őket. 2. Teljes hajkorona. Ha a hajviselet nem elfogadható a menyasszony számára, parókát kell viselni.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.