Felejthetetlen élő társasjáték - Te meg tudnád oldani az esztergomi szabadulószoba rejtélyeit?

Mit tennél, ha a világ megmentése a kezedbe kerülne, de csak 90 perc választana el attól, hogy a földet elérje a teljes pusztulás!? Vagy épp egy régi ütött-kopott láda nyomába erednél, aminek titkát évszázadok őrzik, de a megoldás kulcsához vezető út telis-tele van rejtélyekkel!? (x)

Szabadulószoba extrákkal

Ebben az élő társasjátékban, ahol meghatározott idő alatt kell kijutnunk csapatunkkal az adott stílusú szobából, előbb-utóbb minden kérdésre fény derül! A rendelkezésre álló idő alatt különböző logikai és ügyességi feladványokat kell megfejtenünk, amikhez különlegesebb háttértudásra ugyan nincs szükség, rátermettségre viszont annál inkább! A játék során olyan izgalommal és élménydús pillanatokkal gazdagodhatunk, melynek köszönhetően úgy érezhetjük magunkat, mint a filmek hősei. Mindezt fokozza a valósághű környezet és dekoráció, ahol a fény- és hangeffektekkel felruházott játéktér a maximumra pörgeti a hangulatot.

Ha úgy érzed, te is szívesen kipróbálnád magad egy ilyen izgalmas feladatban, nincs más dolgod, mint lecsapni az egyik szabad időpontra és próbára tenni magad a csapatoddal Észak-Magyarország legnagyobb szabadulószobájában, Esztergomban!

Szabadulószobák

Hozd el csapatod és mentsétek meg hősként az emberiséget a teljes kihalástól vagy fejtsétek meg a tulipános láda titkát!

,,Z"- Vírus

Egy titkos laboratóriumban tesztalanyként találjuk magunkat, ahol a kutatóorvosok lázas munkával és óriás harcot vívva az idővel a ,,Z"- Vírus ellenszerének kifejlesztésén dolgoznak, mielőtt az egész világ megfertőződne és a földet elérné a teljes pusztulás. Azonban egy félresikerült tesztelésnél mindannyian megfertőződtek, így a laboratóriumban rekedtekre marad a vírus ellenszerének kifejlesztése...

Tulipános Láda Titka

A közeli Börzsöny hegység lábánál elhelyezkedő kis falucskából, "Kemencéről" származik az a három igaz történet még dédapáink idejéből, melyekben megelevenedik a múlt, és az általuk hátrahagyott apró részleteken át vezeti el az "önjelölt történészeket" egy titokzatos tulipános ládához, aminek titkát azóta is évszázadok őrzik...

További részletek a weboldalon: www.egomszabadulo.hu
Foglalás itt: www.egomszabadulo.hu/foglalas
/

Oldalak