Nincs rá szó, mire vetemedett a férfi a szülőszobán - a felesége egy életre meggyűlölte miatta

Egy szülés sosem mentes a nehéz pillanatoktól, de sok esetben még az izgatott kispapák is rátesznek egy lapáttal a stresszes hangulatra.

Egy szülés meglepetései

Bár a születés az élet talán legszebb csodája, ezt csak a külső szemlélők gondolják így maradéktalanul, a kismama számára ugyanis az egyszerre csodálatos és hátborzongató esemény számos nehéz, szívszorító pillanatot is tartogat. Egyes nők között óriási az eltérés abban az értelemben, hogy mennyire állhatatosan, türelmesen viselik a szülés idegőrlő perceit, óráit. Vannak, akik végtelen nyugalommal viszonyulnak a nagy feladathoz, és csak akkor önti el őket az érzelmek árja, amikor már karjaikban tarthatják újszülöttjüket. Ugyanakkor akadnak olyan nők is, akik a földi pokol szinonimájaként gondolnak a szülésre, és szó szerint életük legkínosabb, legfájdalmasabb momentumait élik át a kórházi ágyon fekve.

A Mirror most egy meghökkentő igaz történetről adott írt. Főhősnője egy 27 éves kismama, aki partnerével együtt mindenképpen apás szülést tervezett, csakhogy a döntő pillanatban - amikor elkezdődött a vajúdás - a férfi elveszítette az irányítást tettei felett, túlságosan beleélte magát az eseményekbe, és ahelyett, hogy pozitivitást sugárzó, odaadó kispapaként támogatta volna feleségét, csupán zűrzavart okozott a szülőszobában. De mit is tett voltaképpen a férfi, amivel még szerelme haragját is sikerült kivívnia?

Fotó: 123rf

Lapozz, máris mutatjuk!

Oldalak