Lifestyle

Lehet, hogy mostanáig te is rosszul csináltad? Valójában így kell helyesen használni a sütőpapírt

Ha sütésről van szó, mindig előkerül egy bizonyos konyhai kellék, ami nem más, mint a sütőpapír – azt azonban bizonyára te sem gondoltad volna, hogy az emberek többsége valójában rosszul alkalmazza.

Ne mulaszd el ezt a fontos lépést!

A sütőpapír minden háztartásban megtalálható, és bár rendkívül egyszerű találmány, ma már elengedhetetlen kelléknek számít, hiszen jelentősen megkönnyíti a háziasszonyok életét, magát a sütés folyamatát, valamint az azutáni rendrakást – a tepsibe helyezve megóvja a tésztát a letapadástól, így a mosogatást is egyszerűbbé teszi. Nem csoda, ha mostanáig nem jutott eszedbe, hogy esetleg nem jól használod, az igazság azonban az, hogy a legtöbben bizony elrontják, ugyanis kihagynak egy nagyon fontos lépést. Galériánkban eláruljuk, hogyan kell helyesen használni a sütőpapírt:

Biztosan te is találkoztál már azzal az esettel, amikor a sütőpapír megégett, az íze pedig érezhető volt a süteményen, vagy annak egy része eleve a papíron maradt. Rendkívül bosszantó tud lenni, nem igaz?
Kattints a további képekért!

Ha egyszer kipróbálod ezt az olcsó és látványos házi praktikát, soha többé nem akarod majd máshogy csinálni a mosogatást!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.