Lifestyle

Gyomorforgató, amit a nő meglátott a frissen főzött spenótos tésztában - Videó

Nagyon várta már a vacsorát, amit a boltban frissen vett spenótból készített el. A lakomából aztán semmi nem lett, gusztustalan az oka.

Vacsi

Spenótos tésztát gondolt ki vacsorára Simone Baker: az ausztrál nő az alapanyagokat meg is vette az egyik nemzeti áruházláncban, a Woolworthsben. A TWN.hu híre szerint nagy erőfeszítéseket nem kellett tennie, hogy az egytálétel elkészüljön, hiszen számtalanszor csinált már ilyet. Igaz, ez a legutóbbi alkalom lehet, hogy az utolsó volt. "Miután elkészült vele és ránézett az igencsak gusztusos ételre, valami szemet szúrt neki. Amikor jobban megnézte az oda nem illő színű részletet, azt hitte, hogy azonnal megáll a szíve. Azonnal elővette a mobilját, hogy megmutassa a világnak ezt a gusztustalanságot" - írja a lap.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...