Most megkaptátok, Balaton Sound-os lányok! Sokkolt a blogger listája

Szerkesztőségünk még tartja magát ahhoz az állásponthoz, miszerint ez egy ironikusan megírt cikk, ami elsősorban szórakoztatni akar. Te mit gondolsz?

Ezzel azt akarja mondani, hogy minden nő ilyen?

A napokban látott világot a Szíveslátás, Vendéghányás blogon egy szöveg, ami hirtelenjében minden olyan ember piciny lelkét felbolygatta, akiknek már nagyon hiányzott, hogy végre valamin felbolyduljanak. Tudniillik arról van itt szó, hogy az utóbbi években a Balaton Sound fesztiválon való megjelenés egyfajta státuszszimbólummá vált emberek egy bizonyos típusának (nemre való tekintet nélkül). Én sosem ítélek el senkit, de bizonyos módszerek, amikkel egyesek elérnek egy-egy Sound belépőt, nevetségesek, sőt egyenesen szomorúak. Viszont, ha már sírunk valamin, a legjobb, ha azt a nevetéstől tesszük és ezt a blog szerzője nagyon jól eltalálta. Egyszerre elkeserítően és humorosan ábrázolta azt a magyar valóságot, ami egy-egy csillogó insta-képsorozat mögött található.

Na de, hogy lássuk pontosan mi is ez, a következő oldalakon megmutatjuk a teljes írást, ami tíz pontban foglalja össze, hogy a szerző milyen életvezetési tanácsokat ajánl a Sound-ra készülő lányoknak.

Fotó: facebook.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.

Szólj hozzá Te is!