A sorozatgyilkosok 8 legfontosabb személyiségjegye - Ezekről ismerheted fel őket

Nem lehet tűpontosan megmondani, kiből válik sorozatgyilkos és miért, de vannak bizonyos személyiségjegyek, amiknek megléte megjósolhatja egy bűnöző születését. Olvasd el a sorozatgyilkosok 8 legfontosabb ismertetőjegyét - rád esetleg jellemző valamelyik?

1. 12 éves koruk után is bepisilnek

A sorozatgyilkosok 60%-a 12 éves kora után is bepisil éjszaka. A kriminológusok szerint ez az egyik legfeltűnőbb jele annak, hogy a gyerekkel súlyos gond van. Andrij Csikatilo, a rosztovi rém, aki több mint 50 embert ölt meg, rendszeresen ágyba vizelt, amiért az anyja újra és újra megverte.

2. Nincsen normális szexuális életük

A sorozatgyilkosoknak nincsen normális szexuális életük: vagy hihetetlenül morbid vágyaik vannak, vagy állandóan maszturbálnak, mint például a már említett Andrij Csikatilo. Amikor elfogták, kiderült, hogy olyan durván nyúlt magához, amivel súlyos sebeket okozott magának.

3. Gyerekkorukban megsérült a fejük

A legtöbb sorozatgyilkos gyerekkorában súlyos fejsérülést szenvedett, amelynek során károsodott a frontális lebeny. Ez azért figyelmeztető jel, mert az agynak ez a része felelős az önkontrollért, a szociális kapcsolatok kialakításáért és azért, hogy helyes döntést tudjunk hozni. .

Fotó: viralnova.com

Oldalak