Skandináv lottó: rengetegen nyertek pénzt, de a többség a súlyos milliókra hajtott

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 47. hét Skandináv lottó sorsolását, ahol a várható főnyeremény már 465 millió forint volt.

Nézd meg, belőled lett-e az új milliomos

A Skandináv lottón legutóbb valaki a 40. héten volt igazán szerencsés, mivel 62 millió 462 ezer forintot nyert, na meg egy kis aprót még hozzá. Jól tudjuk, hogy a kicsit is becsülni kell.

Most várt ránk a 47. hét Skandináv lottó sorsolása. A statisztika szerint az előző héten 78 játékos volt hajszálnyira a főnyereménytől, de nekik csak hattalálatosuk lett. Ők így 241 ezer forintos nyereményt vehettek fel fejenként. Most is persze rengetegen nyertek pénzt, de a többség a főnyereményre pályázott. Múlt héten ismét nem volt telitalálat, így tudott gyarapodni ez az összeg.

A galériánkban mutatjuk a nyerőszámokat, és persze azt is, hogy volt-e telitalálatos szelvény!

A várható főnyeremény tehát ezen a héten 465 millió forint Magyarországon. A sorsolást most is a Duna TV-n lehetett élőben követni. A szelvényeket szerda délután 18 óráig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki, nehogy épp most vesszenek kárba a számai.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Médiaklikk

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...