Lifestyle

Újabb dolgot jósolt meg a Simpson család - Előkerült a videó

Ez már a sokadik eset: a Simpson család ismét évekkel korábban megjósolt valamit, ami valóra vált.

Simpsonék újabb jóslata

Új készüléket dobott a piacra az Apple, a cucc pedig hamar népszerű lett sokak körében. A közösségi oldalakat azóta sorra lepik el a videók, amelyekben az emberek már ezzel az eszközzel járnak-kelnek a világban. Az Apple Vision Pro-val közlekedők azonban egyelőre még közröhej és gúny tárgyai, hiszen látszólag a levegőben kalimpálnak össze-vissza. Igen ám, de a TWN.hu híre szerint ezt a Simpson család már évekkel ezelőtt megjósolta. De előbb nézzük, milyen videók lepték el a közösségi oldalakat a készüléket használókról:

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.