Lifestyle

21 éves, autizmussal él és brutálisan megdöntötte a Rubik-kocka kirakás világrekordját: Ennyi idő alatt sikerült neki

2024-ben már 50 éves lesz a Rubik-kocka, a Rubik Ernő által megalkotott logikai jéték. Ugyan éveket kellett várni, mire szabadalmát jóváhagyták és árusítani lehetett, azonban mára már világszerte elterjedt játék lett belőle, új változatokat is készítettek és versenyeket is rendeznek.

Új világrekord született

A kínai származású Du Juseng állította fel az eddigi világrekordot 2018 novemberében a 3x3x3x-as kockával, ami 3,47 másodperc volt, most azonban letaszították trónjáról méghozzá egy 21 éves amerikai autista fiú, Max Park.

Max Park 3,13 másodperc alatt rakta ki a bűvös kockát, ami csak hogy értsük, ahhoz képest, hogy egy átlag embernek, aki elsőre találkozik a kockával, kb. 3 órát vesz igénybe, lehengerlő időnek számít.
Kattints a további képekért!

Forrás: via Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Justin Bieber szexi exe a cannes-i filmfesztiválon járt, ahol tengerészkék, merész ruhájában vonult végig a vörös szőnyegen, és bizony nem meglepő módon minden szempár rászegeződött.
Sztárok
Egyszerűen imádja a közönség Mikes Anna és Krausz Gábor párosát. Most egy olyan titkot is megtudtak a rajongók, amire már elég régóta kíváncsiak voltak.
Lifestyle
A férfi meglehetősen frusztrált, amióta nem bújnak ágyba a párjával a gyerekük megérkezése után. Még ”elhajlási engedélyt” is kapott a kedvesétől.