Lifestyle

Ők a filmtörténet szívdöglesztő rosszfiúi, akikbe titkon mind fülig szerelmesek vagyunk: Bevallhatod, hogy te sem a jófiúnak szurkoltál!

Valld be, hogy sokszor, mikor filmet nézel, azon kapod magad, hogy a főgonosz mozgatja meg a fantáziád, nem pedig a szupersármos jófiú, aki éppen megmenti a világot. Talán van valami szexi abban, ha valaki kicsit "piszkos"?

Azok a bizonyos rosszfiúk

Persze, mindannyian a hősöknek drukkolunk, remélve, hogy boldogan élnek, amíg meg nem halnak és a Föld bolygó is megmarad létezni, azonban valaki mondja meg, hogy lehet nem beleszeretni a sármos rosszfiúkba? Egészen könnyen hunyunk szemet a gaztetteik felett, egyszerűen csak csillogó szemmel nézzük, ahogy újabb gonoszságon törik a fejüket. Mutatunk négyet, akiért mi odáig vagyunk!

Tyler Durden, Harcosok klubja A Harcosok klubja az 1990-es évek egyik legismertebb filmje. Tyler Durdent, a narrátor alteregóját Brad Pitt alakítja, aki egy igazi dögös rosszfiút játszik. Tyler kegyetlen és extravagáns, és bár lehet, hogy nem ő a "tökéletes férfi", sötét tekintete párosulva ikonikus piros kabátjával, sok nő szívét elnyerte.
Kattints a további képekért!

Forrás: Brightside Fotó:

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
A balayage igen népszerű festési technika, azonban nemrégiben igen populáris lett a kistestvére, a foilayage.
Home&Design
Az év kültéri trendeket bemutató mottója bőségről árulkodik: még több könnyedség, még több szín és még több elegancia.
Lifestyle
A Mérleg fantasztikus lehetőségeket kap az élettől. Napi horoszkóp!