Lifestyle

Csak fürdeni akart a nő: amit a kutyája tett, azon az egész világ pusztul - Videó

Sokszor nehéz az élet, ha az embernek kutyája van - Lucy gazdija különösen sokat tudna mesélni erről. De mesélnek helyette a képek.

Lucy

A TWN.hu híre szerint a pennsylvaniai Lancasterből származó Joy Kauffman hónapokig mesélhetne arról, ami a kutyája, Lucy aktív életét illeti. Az eb ugyanis mindig ott lebzsel körülötte, még akkor is, amikor csak negyed órát pihenne a kádban. Most épp egy ilyen videójuk tette világhírűvé őket. Amint Joy elhelyezkedett a kádban, az eb akcióba lendül. "Sorra hordja neki oda a dolgokat, hátha ki tudja csalni a vízből. Még a törülközőt is, hogy felgyorsítsa a folyamatot. De ez még nem minden..." - írja a lap. Mint ahogy a videóból is látszik: egy használt tányért is hajlandó magával cipelni, hogy jelezze, illene lassan elmosogatni.


Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Lifestyle
Ezekben a pozíciókban a sérülés kockázata nagyobb lehet, ezért különösen fontos a figyelem és az óvatosság.
Lifestyle
Az asztrológia világában minden csillagjegy rendelkezik egyedi jellemzőkkel és tulajdonságokkal, amelyek befolyásolják a személyiségüket és viselkedésüket.
Fashion&Beauty
Fedezd fel az idei nyári körömtrendeket, amelyek tökéletesen kiegészítik a nyaralás hangulatát! Élénk színek, különleges minták és tartós megoldások - hogy igazán stílusosan élvezhesd a pihenést!