Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Bakra izgalmas és szenvedélyes pillanatok várnak

A Mérlegre meglepetésekkel teli hétvége vár. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A viharfelhők szertefoszlani látszanak, ti pedig a szerelmeddel végre élvezhetitek a békés, nyugodt hétvégét egymás társaságában. Sikerül rendeznetek az utolsó vitás ügyeteket is, és te magad is megkönnyebbülve sóhajtasz fel. A sok konfliktus és felszínre törő érzelmek csak megerősítettek benneteket, ezért az elkövetkezendő napok biztosan szerelmes hangulatban telnek majd. A szingli Kosok azonban jobb, ha vigyáznak, ugyanis könnyen csalódás érheti őket, ha túl hamar feltárják érzelmeiket. A nagy vallomásokkal bőven ráérnek akkor, ha a másikon is látják az elköteleződési szándékot.


IV.21. - V.20.

Bika

A várva várt hétvégi program meglehetősen balul sül el, méghozzá azért, mert te, a tökéletességre törekedsz és mindent irányítani szeretnél. Ha valami nem úgy zajlik, ahogy te azt megálmodtad, hajlamos lehetsz hisztériás rohamot kapni, akár egy kisgyerek. Ez senki szemében nem vonzó tulajdonság! Mielőtt toporzékolni kezdenél, gondold át megéri-e az előtted álló szép napot? Két mély levegő most sokat segít, ha a vitás helyzetek elkerüléséről van szó.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A hétvégén sikerülhet pontot tenned egy régóta húzódó szerelmi ügy végére, ami már hosszú ideje nem hagy nyugodni. Tegyél meg mindent, ami a lezáráshoz szükséges, azonban utána indulj el és ne nézz vissza. Ha maradt benned kimondatlan gondolat azt közöld az illetővel, de vigyázz nehogy visszatérjenek az érzések. Ha szingli vagy, ez a hétvége meglehetősen pörgős és eseménydús lesz számodra, annyi meghívásnak kell eleget tenned. Az egyik bulin megismerkedhetsz valakivel, akivel még bármi kialakulhat.

VI.22. - VII.22

Rák

Végtelen türelemmel és szeretettel fordulsz most párod felé, azonban a hét végére úgy érzed, nálad is eljött az a bizonyos határ. Ha úgy érzed, valami már több a soknál, állj a sarkadra és kerek-perec közöld vele. Nem megoldás, ha egyfolytában alkalmazkodsz annak érdekében, hogy elkerüld a konfliktusokat. Amennyiben egyedülálló vagy, meglehet, hogy kiábrándultság és fásultság lehet úrrá rajtad. Gond egy szál se, itt az ideje egy jó kis baráti összejövetelnek vagy kedvenc romantikus filmed megnézésének!

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Úgy érzed, valaki elveszi a rivaldafényt tőled és ez mélységes sértettséggel tölt el. Pároddal is összekaphatsz emiatt és felütheti a fejét egy kis féltékenység. Ahelyett, hogy gyerekesen viselkednél, próbáld meg tisztázni a helyzetet. Mély érzelmekben nem lesz hiány a napokban, úgy érzed, hogy egyszer fent-egyszer lent, mintha érzelmi hullámvasúton ülnél. Szingliként is igaz lehet ez, lehetséges, hogy te magad sem vagy tisztában azzal, mit is érzel.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szűz jellemvonásaid ezen a hétvégén kis híján őrületbe kergetheti a környezeted. Túlzott kritikusságod és a szőrszálhasogatásod nem kevés vita forrása lesz, és meglehetősen nehéz dolga van veled a párodnak, mert rendkívül konok hangulatodban talál. Lazíts egy kicsit, próbáld meg lazán venni a dolgokat és ne keress a kákán is csomót. Élvezd az együtt töltött időt, hiszen mindegyikőtök régóta várt már erre.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Meglepetésekkel teli hétvége várhat a Mérleg jegyűekre. Ne üljenek hát tétlenül otthon, hanem mozduljanak ki, főként, ha egyedülállók, hiszen most minden sarkon rábukkanhatnak a szerelemre! Flörtben és kalandban nem lesz hiány, és a hét végére úgy érezhetik, mintha kicserélték volna őket. A kapcsolatban élők viszont figyeljenek oda párjuk egészségére mert ő könnyen elhanyagolhatja azt.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A napokban megmutathatod mennyire lehet rád számítani és milyen önfeláldozó vagy, ha szeretteidről van szó. Legyen szó a párodról vagy családotokról, te mindent megteszel, hogy a lehető legjobb legyen mindenkinek. Fáradságos munkád nem marad jutalom nélkül, valószínűleg nemcsak szerelmed, hanem mások életét is beragyogod majd a napok folyamán. Szingliként hagyd, hogy valaki udvaroljon neked, bókjai és gesztusai jóleső érzéssel töltenek majd el.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nincs időd most a szerelemre, hiszen legfőképpen a munkádra koncentrálsz. Szingliként szinte folyamatosan elfoglalt vagy és tele a naptárad, ezért a randizás szóba sem jöhet. Azért egy-egy kósza flört nem árt, hiszen nem kell az életet mindig komolyan venni. Ha kapcsolatban élsz, számíthatsz partnered támogatására, bármilyen fontos lépésre is szánod rá magad. Ezáltal úgy érzed mintha szárnyalnál, azonban ne feledkezz meg párodról sem, légy vele figyelmes és kedves az elkövetkezendő napokban.


XII.22. - I.20.

Bak

Izgalmas és szenvedélyes pillanatok várnak rád, legalábbis képzeletben biztosan. Ha azonban végre cselekvésre szánod rá magad, akkor magad is meglepődsz mekkora sikered lehet kiszemeltednél. Magabiztos vagy és lehengerlő, a siker szinte garantált. Ha kapcsolatban élsz, akkor is hajlamos lehetsz ezen a hétvégén felvenni a nadrágot és meghozni a fontosabb döntéseket. Hajrá, csak így tovább!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Lehetséges, hogy a hétvége folyamán felmerül a távkapcsolat lehetősége, akár egy rövid időre is. Kérdés, hogy te mit szólsz ehhez? Ha őszintén szívedre teszed a kezed, Vízöntőként vonz a személyes szabadság, azonban most lehet érzelmeid közbeszólnak és valami egészen más irányba terelnek. Ha szingli vagy, egy kis bizonytalanságot érezhetsz valakivel kapcsolatban, akivel tündérmesébe illően indultak a dolgok, de korántsem minden az aminek látszik. Figyeld a jeleket, és azt, hogy mit súg a szíved!


II.21. - III.20.

Halak

Túlzásba vitt segítségnyújtásod, lehet, hogy most a visszájára sül el és partnered úgy érzi, túlzottan beleütöd az orrod a dolgába. Ez érzékenyen érint téged és sértődöttséget vált ki, mely miatt lehetséges, hogy pár napos mosolyszünet következik. El kell fogadnod, hogy mindenki más és másképp kezeli a problémáit, és lehet, hogy bár jó szándékkal teszed, de nem kérnek a segítségedből. Szingliként komolyra fordulhat a dolog, és az egymást követő randevúkból komoly elköteleződés lehet.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Elterjedt problémának számítanak a bokát és lábakat érintő fájdalmak, és ilyenkor felmerül a kérdés, hogy vajon szóba jöhetnek-e a gyógyfürdős kezelések.
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...