Lifestyle

Rónai Egon: „Örülök, hogy a sikeres nők előtérbe kerülnek!”

Idén negyedik alkalommal, hét kategóriában díjazza a Femcafe.hu a leginspirálóbb női teljesítményeket. A jelölőbizottságban helyet kapott Rónai Egon, az ATV népszerű műsorvezetője is. Az esemény fotózásán elárulta, hogy miért örült a felkérésnek és mi alapján döntött a jelöltek között.

Emlékszik, mit gondolt, amikor felkérték erre a szerepre?

Rónai Egon: Meglepődtem. Azt gondoltam, nekem is inspiráló, hogy kíváncsiak a véleményemre. Az ember azt gondolná, ezt nők osztják nőknek, ők eldöntik egymás közt, hogy őket ki inspirálja. Ehhez képest az, hogy férfiként ebben lehet szavam, nagyon jól esik. Talán annak is visszajelzése ez, hogy elismerem a teljesítményt, és kifejezetten örülök, ha a sikeres nők kerülnek a fókuszba. Törekszem arra, hogy ez látszódjon a műsoraimban is.

Közel két tucat történetet ismert meg, könnyű volt a döntés?

Rónai Egon: Nehéz volt, mert én azt nem tudom megítélni, hogy a hölgyeket ki és mi inspirálja közülük. A saját szempontjaik szerint viszont meg tudom ítélni, hogy kinek a munkássága, a teljesítménye, az ötletei, az ötletének az egyedisége, és a hozzá fűződő bátorsága, elkötelezettsége, szenvedélye hat rám. Őszintén szólva én eszerint döntöttem, kit jelölök.

Az Inspiráló Nők Gálájára október 6-án került sor. Idén újfent azokat a rendkívüli női tehetségeket és kiemelkedő példaképeket díjazzuk majd, akik munkásságukkal és teljesítményükkel motiváló erőként hatnak a társadalomra, s eredményeikkel kitűnnek a maguk területén.

Inspiráló Nők Díj

A Femcafe.hu negyedik éve jutalmazza azokat az ösztönző női példaképeket, akiknek munkássága, teljesítménye és személyisége példaként szolgálhat a közösségek számára. Idén is 7 kategóriában keressük a leginspirálóbb nőket olvasóink segítségével.

A kategóriák 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság állította össze, olvasóink pedig online adhatják le szavazataikat a számukra legszimpatikusabb jelöltekre.

Díjátadó gála: 2022. október 6-án, a gyönyörű Magyar Zene Házában derül ki, kik lesznek az év leginspirálóbb női. Még több információért kattints ide!

Az esemény fő támogatója: Szerencsejáték Zrt.

Az esemény médiatámogatói: TV2, ATV, Bors, Naphíre

Oldalak

Lifestyle
Recept
Tökéletes nassolnivaló magadnak, de megállja a helyét akkor is, ha vendégeket vársz és nincs kedved sokat időzni a konyhapult mellett.
Sztárok
Háfra Mari nemrégiben interjút is adott, melyben elárulta, hogyan ismerkedett meg Jimmyvel, és milyen volt valójában rövid, de annál szenvedélyesebb kapcsolatuk.
Lifestyle
Valahol Amerikában él egy család, aki meglepő módon az ország, ha nem a világ leghíresebb sorozatgyilkosának köszönheti gyermekének életét.