Romantikus kikapcsolódás Valentin-napra! Nincs olyan, aki ennek nem örülne!

Február 14-e a szerelmesek ünnepe. Ilyenkor a párok meglepetésekkel, ajándékokkal kedveskednek egymásnak. Sokféleképpen emlékezetessé lehet tenni az ünnepet. Mindenki másra esküszik, de valójában a legfontosabb az egymásra szánt idő. (x)

Szuper ajándék Valentin-napra

Van, aki utazást, romantikus hétvégét tervez Valentin-napra, és a csokor virág egy kis édességgel is kedves ajándék, de ha másra vágysz, a Thália Színház más opciót javasol: színházi élményt, amit pároddal együtt élhettek át. Valentin-napra pedig mi mást is ajánlanának, mint szerelmet? Persze mindezt intrikával, bonyodalommal, kacagásba csomagolva!

Bérgyilkos a barátom

A francia vígjátékok kedvelőinek lehet igazi csemege a Bérgyilkos a barátom című darab. Az egyik főszereplője egy párizsi szállodában szerelmi csalódás miatt készül öngyilkosságra, miközben a szomszéd szobába beköltözik egy bérgyilkos, aki csak az alkalomra vár… Francis Veber, a francia bohózatszerző, (Balfácánt vacsorára, Magas szőke férfi felemás cipőben) halálosan mulatságos és képtelenül érzelmes darabja igazi világsiker, többször megfilmesítették, jelenleg is játsszák a londoni West Enden.

A hőstenor

A hőstenor című vígjáték világhírű olasz operaénekese nagy nőcsábász hírében áll. Csinos feleségével érkezik Clevelandbe, hogy az ottani operaházban lépjen fel – természetesen teltház előtt. De mi történik, ha a szívtipró művészt megrázza az áram és holtan esik össze? Vajon ki ugrik be a helyére? És nem csak a színpadon… Ken Ludwig bohózata a londoni West End és a Broadway szenzációs sikere volt, megkapta a legjobb vígjátéknak járó Olivier- és a legjobb darabnak járó Tony-díjat.

Február 7. és 14. között 25% kedvezménnyel vásárolhatsz jegyet a Bérgyilkos a barátom és A hőstenor című előadásokra a Thália Színház jegyértékesítési helyein és online. A minőségi szórakozásra pedig a Thália Színház nagyszerű művészei: Schell Judit, Szervét Tibor, Csányi Sándor, Vida Péter, Gubás Gabi és Szabó Győző jelentik a garanciát.

Bővebb információ: www.thalia.hu

Leadfotó: istockphoto.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!