Ezernyi meglepetést tartogat a Reszkessetek, betörők! remake-jének első előzetese

Az 1990-es kultuszfilmet az elmúlt három évtizedben rengeteg folytatás követte, most azonban az eredeti, Macaulay Culkin főszereplésével készült vígjáték újragondolása következik. Már meg is tekinthető az interneten az új produkció első előzetese.

Újra reszketnek a betörők

A 1990-es Reszkessetek, betörők! megunhatatlan családi komédia, melyet mindig előveszünk, ha közeleg karácsony ünnepe. Sokan talán már unják is Chris Columbus bájos és szívmelengető humorú vígjátékát, hiszen december utolsó napjaiban tényleg mindenki ezt a kultklasszikust nézi. Talán már a "nincs karácsony Kevin nélkül" típusú szlogenek is instant fejfájást okoznak egyeseknek, akárcsak az aprócska főhős, Macaulay Culkin cinikus mosolyát felvillantó, különböző tartalmú mémek, melyek már novemberben figyelmeztetnek rá: hamarosan itt a karácsony, és jön az újabb Betörők-maraton.

Az 1990-es klasszikust két évvel később egy szintén nagyszerű folytatás követte, melyben Culkin mellett visszatért az első film betörő-duója, Joe Pesci és Daniel Stern is. Aztán jött még két folytatás - az egyiket 1997-ben, a másikat 2002-ben mutatták be -, ezekre azonban talán már a hardcore rajongók sem emlékeznek, olyannyira silányra sikerültek.

Április végén azonban a Femcafe.hu is hírt adott róla, hogy újraforgatják az 1990-es eredetit, és akkor arról is beszámoltunk, hogy az új Reszkessetek, betörők! a Disney gondozásában jelenik majd meg, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen az egércég még saját, egyébként óriási sikerű animációs filmjeiből is 21. századi újrafeldolgozást készített - gondoljunk csak olyan klasszikusokra, mint az Aladdin vagy épp Az oroszlánkirály.

Fotó: Profimedia - Red Dot

Lapozz az új Reszkessetek, betörők! első előzeteséért!

Oldalak

  • 1
  • 2